8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,265
Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Valla hiç fena olmaz.
648442.gif

Etiketler

o gece ordaydım ya abi hani bi şarkı vardı "unuttun beni zalim" benimkini 1 hafta önce vermişitim zaten kesmezdi o ağacı 10 ton falandı heralde o ağaç :smiley:

Sadal şirketine fiyat için mail attım..yarın cevap gelir..sıcağı sıcağına..

Gültekin sen oradaydın..ben testere olsaydı demiştim :smiley:

ups anlama problemi yaşamışım e normal yarın humanities sınavım var bi elimde kağıtlar bitarafta laptop saat te geç oldu :smiley: Kusura bakmayın artık ...

Ugur..Tam tamponun vurdugu an objektifime yakalandı.Tozu bile havada..Ama bu durumdan sonra hiçbirşey yokmuş gibi düzelmesi enteresan..

PA280340.jpg

eee Jeep bu organik yapısı olan bi arabadır, yavaş yavaş düzeltir kendini :D

Özdal,
Bu kamp İstanbul -Ankara arasında biryerlerde olsun da bende rahatça katılayım :smiley:

mycamper' Alıntı:
Dileğine kalpten katılıyorum Haldun dostum, en kısa zamanda bir ANAKAMP kampında görüşmek üzere...

Uğur,
hepimiz çok hırslandık o kütüğe, bence elini çabuk tut ve hemen bir elektirikli testere al lütfen :smiley: :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Birde benzinle çalışan el testeresi alıcam..bir bu eksik aracımda... :D Gece Ercovada gezerken önümüze çıkan devrilmiş ağacı çekememiştik..Gidip onu kesicem..İntikam :D

Valla Birden abi sadece bu yamuk tamponu sizin resimlerde gördüm..İnip baktığım zaman bile resimdeki gibi değildi..Hele şimdi hiç birşey yok gibi dümdüz..şaşırdım..

Evet hanımefendi haklısınız..Testeri alındı bilin..ama benzinli ve güçlü :smiley:

Bence yinede inatla vinçlemeye çalışalım... bende böyle şeylerde eğleniyorum delimiyim neyim :D
bi kaç arabayı aşağı indirip alt taraftan çekmeyi deneyelim :D (yok deliyim heralde bu kadar delinin içinde olacağı bu...)

Orkun tabiiki haklısın..vinçlemek en güzeli..ama aşağıya inmek değildi tabiiki..:smiley:
Bu arada testere yarın geliyor...Nadir abiden Stihl markasının iyi olduğunu öğrendim..45 cm palalı bir tane geliyor..
Artık baltaları toprağa gömeriz..Modern çağda modern savaş :smiley:

Nadir abiden kullanmayı da öğrenmemiz lazım..Bizde bacağımıza imza atmadan :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON KONULAR

Geri