8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,256
Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

isoff183.jpg

isoff188.jpg

isoff190.jpg

isoff191.jpg

Etiketler

BİRDEN abi ellerine sağlık gerçekten mükemmel resimler herşey için teşekküler

Off-Road ile dolu dolu geçen bir dört gündü. Organizasyona, arkadaşlarıma ve fotoğrafları ile belgeleyenlere teşekkür.

Buyrun benden de bikaç resim :smiley:
Hakan benim oyunlarda sizin makineyle çektiğim resimler çıkmışmı? Biraz fazla titriyodum da:D :D :D

Fotoğraf makinamı götürmediğim için gösterebilecek fotoğrafım yok ama anlatabileceğim bir iki bişey var :smiley: Özellikle teşekkür etmek istediklerim var. Biz Cumartesi öğlen arabayı servisten alıp yola koyulduk. Geçen pazar'dan bilen arkadaşlar var :smiley: Küçük bir conta yakma hadisem olmuştu.

Yuvacık barajına geldiğimizde bizi orada bekleyen sıcacık gülümsemeleriyle karşılayıp yaylaya kadar eşlik eden Recep Abi'ye, Ömer'e adını maalesef bilemediğim diğer arkadaşa çooooooooooooooook teşekkürler.

Yaylaya vardığımızda bizim için çoktan kayıt yaptırmış, numaramızı almış olan, yol boyunca bizi arayıp tarif veren ve daha sonra da haftasonu boyunca yardımlarını esirgemeyen Serkan'a çooooooooooooooook teşekkürler :smiley:

Cumartesi gece etabı başladığında benim kız yine küçük bir sorun çıkardı, mazot pompası hava yaptı... ama yılmadık azimle katıldık biz de :D Başlamadan önce bana cesaret vere tüm gezenbilir üyelerine, son dakka taktikleri veren Recep Abiye tekrar çooooooooooooooooook teşekkürler.

Gece kampa döndüğümüzde sıcak köz servisi ve sandalye ikramı ile içimizi ısıtan ve özellikle sohbetiyle güzel bir gece geçirmemizi sağlayan Mustafa Abi'ye çoooooooooooooooooooook teşekkürler :smiley:

Cumartesi gecesi geç saatte bizim ekip offroad'a çıktı, aslında çok istedik onlarla gitmeyi. Ama açıkçası araba problem çıkartırsa grubun canı bizim yüzümüzden sıkılmasın diye cesaret edemedik. Bu durumun farkında oldukları halde, tüm içtenlikleri ile bize "hadi gelsenize" diyen tüm gezenbilir ekibine çooooooooooooooooooooooook teşekkürler :smiley:

İstanbul'dan beri bize yol arkadaşlığı yapam
n ve güzel sohbetleri ile yolumuzu şenlendiren çok sevgili hemşehrim Sedat'a ve Mustafa'ya çoooooooooooooook teşekkürler :smiley:

Haftasonu boyunca samimi sohbetleri ve arkadaşlıklarıyla Birden Abi'ye, Uğur Abi'ye, Yücel Bey'e ve şu an adını hatırlayamadığım tüm gezenbilir ailesine çooooooooooooooooook teşekkürler.

Ve son olarak, haftasonunun tüm angaryasını benim adıma çeken, yarış esnasında "ben buradan geçmem" diye çığırdığımda bana "hadi senem, yaparsın senem, ben yanındayım senem" diye gaz veren, her türlü kaprisime katlanan, çamurlara bulanan, mazot pompası ile uğraşmaktan eli çürüyen sevgili Co-Pilotum Erol'a çooooooooooooook teşekkürler....

Kısaca haftasonu bizim için çok keyifli idi ama bu keyfi sağlayanlar da gezenbilir üyeleri idi :smiley:

Ay duygulandım şimdi... neyse... işte böyle :D

Arkadaşlar fotoğraflar çok harikaaaaa

hepinize çooookkk çooookkkk teşekkürlerrrr :smiley: :smiley: :smiley:

Minik bir not: Üstlerde resimde görünen yöre sakini dede tam 98 yaşındadır...
Ve son yıllara kadar aşağıdaki Hüseyinli köyünden yaylaya hep yürüyerek gelmektedir...
Ancak artık tembelleştiğini ve yaylaya araçla gelip, ondan sonra yürüyerek gezdiğini söylemiştir... :eek:

Madem öyle bende jinni'nin anlatıklarından birkaç tanesini görselleştireyim..

Aracın havasını bizzat kendisi alırken co pilotunada egitim vermiştir
isoff146.jpg

sonrasında kenara çekilip co pilotunu imtihan etmiş,
isoff151.jpg

ve bu kadar ugraştan sonra ufak bir şekerlemeyi hakketmiştir

isoff157.jpg

Sevgili Parodi Fatihinde bu durumu görünce uykusu gelmiş ama uykuya yenik düşmemiştir..

isoff143.jpg

Süper bir hafta sonunun kıymetli katılımcılarına teşekkürler.
Naçizane bir kaç foto da benden

DSC01304.jpg

DSC01298.jpg

DSC01295.jpg

DSC01294.jpg

DSC01293.jpg

DSC01292.jpg

DSC01291.jpg

DSC01290.jpg

DSC01289.jpg

DSC01288.jpg

DSC01287.jpg

DSC01286.jpg

DSC01285.jpg

DSC01283.jpg

DSC01282.jpg

DSC01276.jpg

çoooooooookkkkkk çooooooooookkkkkk teşekkürler Sedat Bey,

ellerine sağlık, hepside çok güzel görüntüler....

abi o en baştaki resim ne öyle izolasyon a gösterdiğin önem açıkça belli
:smiley:

Haftasonu boyunca samimi sohbetleri ve arkadaşlıklarıyla Birden Abi'ye, Uğur Abi'ye, Yücel Bey'e ve şu an adını hatırlayamadığım tüm gezenbilir ailesine çooooooooooooooooook teşekkürler.

senem arkadaşım küçük bir düzeltme yapayım eğer benden başka yücel yok ise şenliklerde olan ben değildim yüksel arkadaşımdı ama sanırım o anlamıştır
bir teşekkürde benden gezenbilir ailesini en güzel şekilde temsil ettiğiniz için daha nice güzel organisasyonlarda bir arada olmak dileğiyle hepinize sevgiler saygılar
fotoğlaf çeken arkadaşlarada 2 kere teşekkürler :smiley:

arkadaşlar resimler supermiş sizlerle tanışma fırsatı olmadı ama hepinizi gordum bende ordadım aylemle LADATR grubunla beraber cok güzel bi hafta sonu gecirdik gezmekden dlaşmakdan izlemekden tanışma fırsatım olmadı ama inşallah bir sonrakı organizasyonda ..

sevgili arkadaşlar etkinlik çok güzeldi ve bu fotolarada yansımış.... pazar sabahı erken ayrıldım herkes uyuduğu için kimseyle vedalaşamadım özür dilerim.....

Olurmu Fahri vedalaştık ya..Grubu temsilen sayılır takma kafana..Senin makinada çıkmış bu resimde..

isoff081.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR