Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)
Fotoğraf makinamı götürmediğim için gösterebilecek fotoğrafım yok ama anlatabileceğim bir iki bişey var
Özellikle teşekkür etmek istediklerim var. Biz Cumartesi öğlen arabayı servisten alıp yola koyulduk. Geçen pazar'dan bilen arkadaşlar var
Küçük bir conta yakma hadisem olmuştu.
Yuvacık barajına geldiğimizde bizi orada bekleyen sıcacık gülümsemeleriyle karşılayıp yaylaya kadar eşlik eden Recep Abi'ye, Ömer'e adını maalesef bilemediğim diğer arkadaşa çooooooooooooooook teşekkürler.
Yaylaya vardığımızda bizim için çoktan kayıt yaptırmış, numaramızı almış olan, yol boyunca bizi arayıp tarif veren ve daha sonra da haftasonu boyunca yardımlarını esirgemeyen Serkan'a çooooooooooooooook teşekkürler
Cumartesi gece etabı başladığında benim kız yine küçük bir sorun çıkardı, mazot pompası hava yaptı... ama yılmadık azimle katıldık biz de
Başlamadan önce bana cesaret vere tüm gezenbilir üyelerine, son dakka taktikleri veren Recep Abiye tekrar çooooooooooooooooook teşekkürler.
Gece kampa döndüğümüzde sıcak köz servisi ve sandalye ikramı ile içimizi ısıtan ve özellikle sohbetiyle güzel bir gece geçirmemizi sağlayan Mustafa Abi'ye çoooooooooooooooooooook teşekkürler
Cumartesi gecesi geç saatte bizim ekip offroad'a çıktı, aslında çok istedik onlarla gitmeyi. Ama açıkçası araba problem çıkartırsa grubun canı bizim yüzümüzden sıkılmasın diye cesaret edemedik. Bu durumun farkında oldukları halde, tüm içtenlikleri ile bize "hadi gelsenize" diyen tüm gezenbilir ekibine çooooooooooooooooooooooook teşekkürler
İstanbul'dan beri bize yol arkadaşlığı yapam
n ve güzel sohbetleri ile yolumuzu şenlendiren çok sevgili hemşehrim Sedat'a ve Mustafa'ya çoooooooooooooook teşekkürler
Haftasonu boyunca samimi sohbetleri ve arkadaşlıklarıyla Birden Abi'ye, Uğur Abi'ye, Yücel Bey'e ve şu an adını hatırlayamadığım tüm gezenbilir ailesine çooooooooooooooooook teşekkürler.
Ve son olarak, haftasonunun tüm angaryasını benim adıma çeken, yarış esnasında "ben buradan geçmem" diye çığırdığımda bana "hadi senem, yaparsın senem, ben yanındayım senem" diye gaz veren, her türlü kaprisime katlanan, çamurlara bulanan, mazot pompası ile uğraşmaktan eli çürüyen sevgili Co-Pilotum Erol'a çooooooooooooook teşekkürler....
Kısaca haftasonu bizim için çok keyifli idi ama bu keyfi sağlayanlar da gezenbilir üyeleri idi
Ay duygulandım şimdi... neyse... işte böyle