8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,256
Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

bir kaç foto da ben katkıda bulunayım:smiley:

6024.jpg

6025.jpg

6026.jpg

6027.jpg

6028.jpg

6029.jpg

6030.jpg

6031.jpg

6032.jpg

6033.jpg

Etiketler

benim neden haberim olmamış eylenceyi kaçırmışım neyse dostlar sizin eylenmeniz ve bu güzel anları bizlerle paylaştıgınız için çok teşekkürler

:(
İsoff sakaryadaki kulübe yönlendirdiği için sosderin bölgesinde kamp kurduk bütün hafta sonu bakındım durdum nerdeki bu gezenbilir kampı diye meğer tam yanıbaşımızdaki kampmış. şaka gibi yaw :(
birçoğunuzu görmüşüm gerçi ama şimdi resimlere bakınca tanıdım.
birdahaki sefere tanışabilmek dileğiyle.

Hata bizde...Bir GEZENBİLİR yazısı yapamadık kamp bölgesine...Büyük eksiklikti...Yazıyı gören diğer bölgedeki arkadaşlarda tanışmaya gelirdi...
Bir dahaki sefere kesinlikle bizim kamp alanına el atıyorum...Daha düzenli , sıralı,ve şık olması dileği ile :smiley:

Bravo Ugur...Hatta bizde organize olup topluca diger kulüplerdeki arkadaşları ziyaret edip tanışabilirdik..Bidahaki sefere yine bizim bu taraflarda olursa bende sana yardımcı olmaya talibim..Ses getirecek bir organizasyon yaparız..

Süper bir kamp oldu , keşke daha uzun kalabilseydik . gezenbilirden ayrı kamp yapsakta kırmızı atv ile alanın içine girip baktım , birdahaki sefere herkesle tanışmak isterim. Çamur birikintisine atv ile girmek süperdi .
Fotoğrafları en kısa zamanda ekliyicem .

efendim acar kameraman fatihin fişşekkk gibi videosu şimdi uploaddan çıktı montajı 1saat yüklemesi 21 saat sürdü bu ölümsüz tadına doyulmaz başyapıtı parodi entertainment pictures gururla sunar. ;D ;D ;D

[youtube=600,470]RaSSH7_YkOw[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=RaSSH7_YkOw

fatih helal olsun çok emek harcamışsın ama görüntüler çok güzel ellerine sağlık
demek motaj 1 saat yüklemesi 21 saat valla çok sabırlısın :smiley:

yahu yüksel nezaketinden yazmamış kaybolan 3 araçtan birini ben kullanıyodum ama hayatımın en keyifli kayboluşuydu (gerçi öncü araç ben değildim ben kaybetmedim yolu) onasıl bir tabiat(sabaha karşı 6da kaybolduk hava aydınlanınca bide ne göreyim yemeyimde yanındamı yatayım bir doğa güzelliği) benki uykusuzluk konusunda doktora dereceleri olan fatihi bile yıktı offroad oyunları birden abinin leziz fotoğaflarındada göründüğü gibi 48 saatte 6 saat uyumuşumdur en çok gel görki deydi 2gün 2gece paylaştığımız ordaki tüm gezenbilir ailesinin değerli üyelerine teşekkür ederim.bu arada videonun uzun versiyonu pek yakında gezenbilir sinema salonlarında.

daha doğrusu yüklediğim sitelerin görüntü kalitesini beğenmedim gerçi youtubedada pek iyi değil hemen hemen bütün serverlara yüklediğim için uzun sürdü :D yahu gelseydiniz çok maceralı oldu be yücel seneye inşallah

seneye kadar daha çok macera yaşarız fatih ama yinede sen öncü araç olma :smiley:

yücel' Alıntı:
seneye kadar daha çok macera yaşarız fatih ama yinede sen öncü araç olma :smiley:
zaten ordada ben değildim öncü araç ama bilsemki o keyfi alıcam hemen kaybolmaya hazırım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR