Arkadaşlar bir haftadan fazla bir süre geçti,ancak kendime gelebildim,bu gün son olarak festival ve off-road oyun alanlarını eski haline getirdik.Öncelikle emek harcanan bu organizasyona Türkiye'mizin çeşitli bölgelerinden uzak yakın demeden kalkıp gelen tüm dost ve gönüldaşlarımıza teşekkürler ediyorum.Umarım eğlenmişsinizdir ve umarım Festival gibi bir festival olmuştur..Bu yıl dolu dolu programı olan bir festival planlamıştık,ancak Cumartesi Köroğlu Dağları gezisi uzadığı için veya zaman planlamasını iyi yapamadığımızdan,Oryantiring oyunları anonsları geç yapıldı,bunun sonucudur diye tahmin ettiğim kayıtların 3 ekiple sınırlı kalması sonrası oyunları iptal ettik.Daha sonra katılmak isteyenlerde oldu,ancak dostlarımızın ormanda kaybolup,geceye kalmalarını istemediğimizden oyunları başlatmama kararı aldık.Pazar planlanan off-road oyunları konusunda da zaman,uzun yoldan gelenler için kısaydı.Bence Festival yapılacaksa bundan böyle iki güne sığdırılmamalı ki,gelen dostlarımız eğlensin,eğlenceler bittiğinde ise dinlenerek yola çıksın.
Tek üzüldüğüm nokta bazı katılımcıların atıklarını olduğu gibi bırakmaları oldu,inanın bize yakışmıyor ardımızda bıraktıklarımız.Şu yaptı,bu bıraktı konusuna girmek istemiyorum.Ama görevli arkadaşlar ile birlikte nerdeyse bir kamyonete yakın atık topladık.Kullanacağımız alanların izinleri konusunda şahsi ve kulübüm adına bize bıraktıklarından daha temiz teslim edeceğimize dair sözler vermiştim,ben sözümü tuttum..Ancak o çöpleri bırakanların vicdanları rahatmıdır bilemem..
Sağlık ve esenlikle kalınız.
İrfan BİLGİN
BOLOFF Başkanı