ESkişehir'de adresi verilen otoparklarda araçta kalabilirsiniz, üstelik musaözü hariç diğer ikisi 24 saat güvenlikli.Eskişehir ve Afyon daki vermiş olduğunuz otoparklar arabada kalmaya uygunmu.
ESkişehir'de adresi verilen otoparklarda araçta kalabilirsiniz, üstelik musaözü hariç diğer ikisi 24 saat güvenlikli.Eskişehir ve Afyon daki vermiş olduğunuz otoparklar arabada kalmaya uygunmu.
Musaözü tabiat parkında bu mevsim enaz 5-10 aile kamp halindedir , problem olmaz , rahatça kalınır wc vardır şu an elektrik veriliyormu bilemiyorum , sivrisinek için tedbirli olmak lazım .ESkişehir'de adresi verilen otoparklarda araçta kalabilirsiniz, üstelik musaözü hariç diğer ikisi 24 saat güvenlikli.
Çok teşekkür ederim Gezeceğim diğer illerde de önerilerinizi bekliyorum.ESkişehir'de adresi verilen otoparklarda araçta kalabilirsiniz, üstelik musaözü hariç diğer ikisi 24 saat güvenlikli.
Çok teşekkür ederim. Nevşehir içinde önerilerini bekliyorum.Musaözü tabiat parkında bu mevsim enaz 5-10 aile kamp halindedir , problem olmaz , rahatça kalınır wc vardır şu an elektrik veriliyormu bilemiyorum , sivrisinek için tedbirli olmak lazım .
Tamam yazarım inşallahÇok teşekkür ederim. Nevşehir içinde önerilerini bekliyorum.
Yapacağınız turda , hayırlı yolculuklar dilerim , bende bugün öğleden sonra 1 haftalık kısa bir turdan döndüm , sizi zevkle izlemeye devam , gezi notlarınızı bekliyoruz .
Teşekkür ederim Eskişehir den sonraki yerlerde önerileri nizi bekliyorumYapacağınız turda , hayırlı yolculuklar dilerim , bende bugün öğleden sonra 1 haftalık kısa bir turdan döndüm , sizi zevkle izlemeye devam , gezi notlarınızı bekliyoruz .
Musaozu parkı giriş 15 TL gece kalanlardan bir 15 TL daha istiyorlar ben vermedim. Tuvaletler ücretsiz, temiz fakat kağıt yok. Su çeşmesi her yerde var fakat icilmiyor çay dahi olmuyor. İçerde bu sene açılmış küçük büfe var yetersiz. Kır lokantası var. Genel temizliği 10 üzerinden 7 . Yemek içmek için çardaklar bol. Göl kenarına araç sıfır olarak yaklasmiyor. Gölün güzelliği yakından kirli ve sinek bol tepelerde konaklama manzara açısından hoş. Karavan kampı yok Karavanlar konaklayabilir elektrik, duş ve mutfak yok.Musaözü ne durumda
Karavan kampı için uygun mu
Elektrik su alabildiniz mi?
Ücretler nasıl
Eskişehir de olsam size uğrardım
Antalya'da yım
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şelale parka çıkıp Eskişehir e tepeden bakabilirsiniz