Dinimize göre evli olmadan "zina olur " karavan formunda bunumu tartışacağız , herkes kendi inandığı gibi yaşasın tamam da , kurallara da saygılı olalım . Öküzün altında buzağı aramayın .İyi gezmeler dilerim. Adınıza üzüldüm. Kişi evli olsa ne olur olmasa ne olur? Kim ki namus bekçiliği yapmaya çalışıyorsa en namussuzu odur ben bunu bilirim. Bir eskişehirli olarak tekrardan iyi gezmeler dilerim.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim. Bana göre kabahat zabıta müdüründe, esas kabahat ise onu zabıta müdürü yapanda.İyi gezmeler dilerim. Adınıza üzüldüm. Kişi evli olsa ne olur olmasa ne olur? Kim ki namus bekçiliği yapmaya çalışıyorsa en namussuzu odur ben bunu bilirim. Bir eskişehirli olarak tekrardan iyi gezmeler dilerim.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süleyman abı konuyu tam anlamamisin mesele zina ise din ise elin ecnebisi girmiş ve içkisini içiyor. O zaman oda sarhoş olup birilerine zarar verebilir mesele benim arabamı küçük görüp sorguya çekmesi anlamam için sunuda soyleyim. Eğer benim altım da dukato gibi minibüs olsaydı afedersiniz yanında orospu da olsa sormuyor...Dinimize göre evli olmadan "zina olur " karavan formunda bunumu tartışacağız , herkes kendi inandığı gibi yaşasın tamam da , kurallara da saygılı olalım . Öküzün altında buzağı aramayın .
@adigekuzeyliSüleyman abı konuyu tam anlamamisin mesele zina ise din ise elin ecnebisi girmiş ve içkisini içiyor. O zaman oda sarhoş olup birilerine zarar verebilir mesele benim arabamı küçük görüp sorguya çekmesi anlamam için sunuda soyleyim. Eğer benim altım da dukato gibi minibüs olsaydı afedersiniz yanında orospu da olsa sormuyor...
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim dini bakış açım şöyle, insan doğaya, hayvanlara, insanlara kısaca çevresindekilere zarar vermediği sürece ne halt ederse etsin. Kişinin sevabida gunahida kendinedir.@adigekuzeyli
%100 haklısınız , ben başkan veya yetkili olsam , bu karavanparka eş olmayan çiftleri almam aileler müstesna (zinaya ve fuhşa kimlik kontrolu yaparak ) kapı açmam , alkola ve şarhoşluğa müsade etmem , eleştirinizde çok haklısınız ,
@adigekuzeyli mutabıkmıyız aynı görüştemiyiz
Not :yukardaki bu mesaj sadece @adigekuzeyli ye hitaben yazılmıştır , cevab kendisinden beklenmektedir