5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gültekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,437
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Benden de birkaç görüntü.....

DSC07793.jpg

DSC07820.jpg

DSC07836.jpg

DSC07845.jpg

DSC07853.jpg

Etiketler
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

devamı geliyor....

DSC07875.JPG

DSC07876.JPG

DSC07891.JPG

DSC07921.JPG

DSC07945.JPG

Festivallerin en kapsamlısı oldu,darısı daha iyilerine.
Festivalde emeği geçen Boloff ekibine,gezenbilir yöneticilerine,festivalde emeği geçen herkese, Best FM e,TRT ye ve muhtelif illerden katılanlara teşekkürler.
Uygulama alanı olarak her kamp bizim için bir deneyim oluyor,eksiklerimizi,artılarımızı kamp alanında öğreniyoruz.
Benim için bir tutkuya dönüşen Araç Üstü Çadırı daha ileriye,en iyisine taşımanın gayretleri burada da devam etti.
çalışmalarımı ileride açacağım yeni bir topikte sunacağım.
Saygılar
Cartop

boloff.jpg

boloff3.jpg

boloff5.jpg

çeşitli.........

DSC07727.jpg

DSC07693.jpg

DSC07685.jpg

DSC07659.jpg

DSC07549.jpg

Harika kareler eklemişsiniz... Elleriniz dert görmesin...

Emin Abi, sanırım bu defa güzel bir ısıtma sistemi oldu :smiley:

cartop' Alıntı:
Bir ilk olan çadırı yerden ısıtma sistemi OK ;)

Fotoğraflarını bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum ve trekkingimizin görsellerini bekliyorum çeken arkadaşlardan ..

Ceranus - Zerrin YİĞİTER

Arkadaşlar bir haftadan fazla bir süre geçti,ancak kendime gelebildim,bu gün son olarak festival ve off-road oyun alanlarını eski haline getirdik.Öncelikle emek harcanan bu organizasyona Türkiye'mizin çeşitli bölgelerinden uzak yakın demeden kalkıp gelen tüm dost ve gönüldaşlarımıza teşekkürler ediyorum.Umarım eğlenmişsinizdir ve umarım Festival gibi bir festival olmuştur..Bu yıl dolu dolu programı olan bir festival planlamıştık,ancak Cumartesi Köroğlu Dağları gezisi uzadığı için veya zaman planlamasını iyi yapamadığımızdan,Oryantiring oyunları anonsları geç yapıldı,bunun sonucudur diye tahmin ettiğim kayıtların 3 ekiple sınırlı kalması sonrası oyunları iptal ettik.Daha sonra katılmak isteyenlerde oldu,ancak dostlarımızın ormanda kaybolup,geceye kalmalarını istemediğimizden oyunları başlatmama kararı aldık.Pazar planlanan off-road oyunları konusunda da zaman,uzun yoldan gelenler için kısaydı.Bence Festival yapılacaksa bundan böyle iki güne sığdırılmamalı ki,gelen dostlarımız eğlensin,eğlenceler bittiğinde ise dinlenerek yola çıksın.
Tek üzüldüğüm nokta bazı katılımcıların atıklarını olduğu gibi bırakmaları oldu,inanın bize yakışmıyor ardımızda bıraktıklarımız.Şu yaptı,bu bıraktı konusuna girmek istemiyorum.Ama görevli arkadaşlar ile birlikte nerdeyse bir kamyonete yakın atık topladık.Kullanacağımız alanların izinleri konusunda şahsi ve kulübüm adına bize bıraktıklarından daha temiz teslim edeceğimize dair sözler vermiştim,ben sözümü tuttum..Ancak o çöpleri bırakanların vicdanları rahatmıdır bilemem..
Sağlık ve esenlikle kalınız.

İrfan BİLGİN
BOLOFF Başkanı

Ellerine, emeğine sağlık Emin Abicim :smiley:

jumanji14' Alıntı:
Arkadaşlar bir haftadan fazla bir süre geçti,ancak kendime gelebildim,bu gün son olarak festival ve off-road oyun alanlarını eski haline getirdik.Öncelikle emek harcanan bu organizasyona Türkiye'mizin çeşitli bölgelerinden uzak yakın demeden kalkıp gelen tüm dost ve gönüldaşlarımıza teşekkürler ediyorum.Umarım eğlenmişsinizdir ve umarım Festival gibi bir festival olmuştur..Bu yıl dolu dolu programı olan bir festival planlamıştık,ancak Cumartesi Köroğlu Dağları gezisi uzadığı için veya zaman planlamasını iyi yapamadığımızdan,Oryantiring oyunları anonsları geç yapıldı,bunun sonucudur diye tahmin ettiğim kayıtların 3 ekiple sınırlı kalması sonrası oyunları iptal ettik.Daha sonra katılmak isteyenlerde oldu,ancak dostlarımızın ormanda kaybolup,geceye kalmalarını istemediğimizden oyunları başlatmama kararı aldık.Pazar planlanan off-road oyunları konusunda da zaman,uzun yoldan gelenler için kısaydı.Bence Festival yapılacaksa bundan böyle iki güne sığdırılmamalı ki,gelen dostlarımız eğlensin,eğlenceler bittiğinde ise dinlenerek yola çıksın.
Tek üzüldüğüm nokta bazı katılımcıların atıklarını olduğu gibi bırakmaları oldu,inanın bize yakışmıyor ardımızda bıraktıklarımız.Şu yaptı,bu bıraktı konusuna girmek istemiyorum.Ama görevli arkadaşlar ile birlikte nerdeyse bir kamyonete yakın atık topladık.Kullanacağımız alanların izinleri konusunda şahsi ve kulübüm adına bize bıraktıklarından daha temiz teslim edeceğimize dair sözler vermiştim,ben sözümü tuttum..Ancak o çöpleri bırakanların vicdanları rahatmıdır bilemem..
Sağlık ve esenlikle kalınız.

İrfan BİLGİN
BOLOFF Başkanı

10 numara festivaldi. Siz tekrar yapın biz tekrar gelelim.
Çöplerini bırakanlara sormak lazım bir daha ki gelişlerinde kamp yaptıkları yere kendi çöplerinin üzerine kamp yaparlar mı acaba.

Hal böyle iken yinede çöplerini bilinçli olarak bırakmamışlardır diye umuyorum.

İrfan Başkanım emeğine gönlüne sağlık.

Güzel bir etkinlik oldu emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. :smiley:

IMG_7343.jpg

P6309508_stitch.jpg

P6309496.jpg

P6309497.jpg

Gece ay nedeniyle fazla bir cisinm görülmüyordu ancak satürn, mars, Halka bulutsu ve birkaç gök cismine bakıldı.

P6309657.jpg

P6309683.jpg

P6309748.jpg

P7019831.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR