5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gültekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,437
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Katılamadığımız için öncelikle özür dileriz Cumartesi sabahı yola çıkacakken kulüp olarak ortak bir arkadaşımızı kaybettik moralimiz çok bozuldu çok eğlenmiş herkes resimler süper yarışmacılar güzel festival güzel ellerinize sağlı GEZENBİLİR,BOLOFF,4X4DERGİ...

Etiketler
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

kılıç78' Alıntı:
arkadaşlar offroad yarışlarında eşimin gözlüğü kayboldu...bulan gören oldumu acaba siyah kemik gözlük ::smiley:

Dün etapları ve çevredeki çöpleri toplamaya çıktık,tüm parkurları gezdik,maalesef gözlük bulamadık..

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150946208146144.419194.676421143&type=1

jumanji14' Alıntı:
Dün etapları ve çevredeki çöpleri toplamaya çıktık,tüm parkurları gezdik,maalesef gözlük bulamadık..

irfan abi teşekkür ederimmm...ozaman gelecek yıla yeni gözlüğümüzle katılacağızzz desenee ::smiley:

takip...

Keyifliydi gerçekten, emeği geçenlere minnettarım.

zafertogay' Alıntı:
Katılamadığımız için öncelikle özür dileriz Cumartesi sabahı yola çıkacakken kulüp olarak ortak bir arkadaşımızı kaybettik moralimiz çok bozuldu çok eğlenmiş herkes resimler süper yarışmacılar güzel festival güzel ellerinize sağlı GEZENBİLİR,BOLOFF,4X4DERGİ...

Başınız saolsun Zafer sonrakilerde birlikteyiz nasıl olsa

Sağol Sedat, Bayadir görüşmedik iyi olurdu dostlara beraber olmak, bu arada artık binek araçlıyim.ilerde bir 4 çeker yaparım yine kısmet olursa.
Selamlar
hsbasar' Alıntı:
Gözlerimiz aradı seni ;)

Bakkan' Alıntı:
Sağol Sedat, Bayadir görüşmedik iyi olurdu dostlara beraber olmak, bu arada artık binek araçlıyim.ilerde bir 4 çeker yaparım yine kısmet olursa.
Selamlar

Burak binek araçlarda kamp alanına geldi sorun sadece oysa boşa gelmemişsin :smiley:

:smiley: biliyorum Kürşad, gelemese bile dostlarımız sayesinde araç problemimiZ olmaz sende biliyorsun.
Sebep baska, simdi yazıp burayı meşgul etmeyeyim,ama gercekten katılmayı istiyordum.
Napalim bir dahakine.

Tempus' Alıntı:
Burak binek araçlarda kamp alanına geldi sorun sadece oysa boşa gelmemişsin :smiley:

Bakkan' Alıntı:
:smiley: biliyorum Kürşad, gelemese bile dostlarımız sayesinde araç problemimiZ olmaz sende biliyorsun.
Sebep baska, simdi yazıp burayı meşgul etmeyeyim,ama gercekten katılmayı istiyordum.
Napalim bir dahakine.

Antalya'ya gideriz eylülde

Kursadim ağzından bal damliyor :D sizinle heryere varım yeterki bir engel çıkmasın.

Tempus' Alıntı:
Antalya'ya gideriz eylülde

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivalimize uzaklardan ya da yakınlardan katılarak, katkıda bulunanarak, canla başla koşturarak emek harcayan herkese yürekten teşekkürler ediyoruz..

Festivalimiz son derece canlı bir şekilde geçti, bu nedenle öncelikle katılımcılarımıza sonra da BOLOFF'a çok teşekkürler..Köroğlu zirvesine çıkış çok keyifliydi..Trekkinge katılan tüm katılımcı arkadaşlara ayrıca teşekkürler ediyorum..

Festival alanımızda her yerden gelen katılımcılarımızı görmek bizleri çok mutlu etti, GEZENBİLİR ANKARA olarak 01 OFF ROAD GRUBU ile birlikte kamp alanımızda olmak çok güzeldi, Adana'dan gelerek bizlere güzel ve keyifli bir kamp geçirmemizi sağlayan, başta Mahmut DEMİR ve Hacer DEMİR olmak üzere kızları, damatları, torunları, Barış AVCI, Yüksel ÜLKE ve Ailesi, Serkan BOZEL, Hatice Hanım, Korhan YAZICIOĞLU'na çok çok teşekkürler ediyorum..(Adını unuttuğum varsa özür diliyorum)

Yeni dostları ve özlediğimiz eski dostları yeniden görmek çoooooooookkk güzeldi..Yeniden bir araya gelebilmek dileğiyle selamlar, sevgiler..

Ceranus - Zerrin YİĞİTER

görseller çok güzel güzel olacağı belliydi ,çok istediyim halde kızımın düğünü vardı gelemedim ,seneye inşallah fotoları paylaşan herkeze teşekkürler.

areklim' Alıntı:
arkadaş kimdi tanımıyorum ama gerçek bir mücadele örneğiydi bundan sonra offroad nedir diye soranlara bu kareleri göstereceğim

Buggy pilot Kadir ESEN ve çok azimli copilot Burhan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR