Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivalimize uzaklardan ya da yakınlardan katılarak, katkıda bulunanarak, canla başla koşturarak emek harcayan herkese yürekten teşekkürler ediyoruz..
Festivalimiz son derece canlı bir şekilde geçti, bu nedenle öncelikle katılımcılarımıza sonra da BOLOFF'a çok teşekkürler..Köroğlu zirvesine çıkış çok keyifliydi..Trekkinge katılan tüm katılımcı arkadaşlara ayrıca teşekkürler ediyorum..
Festival alanımızda her yerden gelen katılımcılarımızı görmek bizleri çok mutlu etti, GEZENBİLİR ANKARA olarak 01 OFF ROAD GRUBU ile birlikte kamp alanımızda olmak çok güzeldi, Adana'dan gelerek bizlere güzel ve keyifli bir kamp geçirmemizi sağlayan, başta Mahmut DEMİR ve Hacer DEMİR olmak üzere kızları, damatları, torunları, Barış AVCI, Yüksel ÜLKE ve Ailesi, Serkan BOZEL, Hatice Hanım, Korhan YAZICIOĞLU'na çok çok teşekkürler ediyorum..(Adını unuttuğum varsa özür diliyorum)
Yeni dostları ve özlediğimiz eski dostları yeniden görmek çoooooooookkk güzeldi..Yeniden bir araya gelebilmek dileğiyle selamlar, sevgiler..
Ceranus - Zerrin YİĞİTER