5k3g
RizOff
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
takip...
takip...
Alfonse' Alıntı:;D ;D ;D
yav dün gece aklımda bi ışık yandı ;D
maslak, Apo usta, jep v.s. ;D ;D
Ben galiba Apo Usta' yla tanışmıştım Ankara' da....
Az önce tel aradım, doğruymuş, tüylerim diken diken oldu, kokusunu, sesini duyabildim ortamın....
Makinaya start verdiğinizde orada olamayacağım ne yazıkki ama en azından telde sesini duyabilirim galiba, belki, sanırsam...
Hüseyin Usta' ya, Apo Usta' ta, tanıdık tanımadık herkese Ankara' dan binlerce selam...
Ellerinize sağlık... Soluksuz takip ediliyor konu...!!!
bende orda olmak isterdim <anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az > misali hani şöyle 1000 1200 devirlerde çalışsın dinle benzin bitene kadar dünyanın en güzel senfonisi pardon yanlış uldu iki nefesli sazın DÜETİ :)) tekrar başarılar dileği ile kolay gelsinaltunsu53' Alıntı:bu arabayi hiç sürmeye gerek yok çaliştir o motorun sesini dinle yeter adama artar bile
))DEMİRAL' Alıntı:bende orda olmak isterdim <anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az > misali hani şöyle 1000 1200 devirlerde çalışsın dinle benzin bitene kadar dünyanın en güzel senfonisi pardon yanlış uldu iki nefesli sazın DÜETİ :)) tekrar başarılar dileği ile kolay gelsin
maceraavcısı' Alıntı:hangi arabaya takılıcak bu
maceraavcısı' Alıntı:hangi arabaya takılıcak bu
ict3055' Alıntı:İzin verse benim Honda'ya takacam da motoru, arkdaş gitti eski bir Jeep'e taktı işte...
darktreys' Alıntı:1 lira yakar bu motor.