455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,435
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Alfonse' Alıntı:
;D klasik sistem atiker olsun....

edelbrock karbüratör matkabla delinip oradan lpg hortumu sokulsun ;D

;D lpg' de iyi çalışsın diyede edelbrock hava filtresinin çevresine koli bantı sarılsın ;D

Boğazına dolayacaktım lpg'cinin o bantı.Sonra baktımki hava filitresinin içine lastik contalar yapıştırmış, z.....ta.:smiley::smiley:

Etiketler

Biraz detay ;D

SDC10340.jpg

SDC10342.jpg

SDC10343.jpg

Konuyu başından beri takip ediyorum. Çok güzel çalışma oluyor Allah nazarlardan saklasın. Daha önce yazılmış olabilir, kaçırmış olabilirim ama bu motoru nasıl işleteceksiniz?

tahaozak' Alıntı:
Konuyu başından beri takip ediyorum. Çok güzel çalışma oluyor Allah nazarlardan saklasın. Daha önce yazılmış olabilir, kaçırmış olabilirim ama bu motoru nasıl işleteceksiniz?

Formun daha önceki sayfalarında bu konu ile ilgili ayrıntılı bir cevap yazmıştım.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR