455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,161
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Radyatör orjinal ölçülerinde yapıldı sadece alttan 5 cm uzatıldı. Ve orjınaline göre 3 - 4 kat sık sarıldı.....o yüzden farlarla ve diğer herhangi bir donanımlı uyumsuzluk olmadı......

Etiketler

bir tavsiyede buluna bilirmiyim fanlar otamatik açtığında şöförün görebileceği bir yere bir lamba olsa nasıl olur acaba en azından devreye girip girmediğini ı görebilir hemde kendi müdehale eder diye düşünüyorum

feyzullah efe' Alıntı:
bir tavsiyede buluna bilirmiyim fanlar otamatik açtığında şöförün görebileceği bir yere bir lamba olsa nasıl olur acaba en azından devreye girip girmediğini ı görebilir hemde kendi müdehale eder diye düşünüyorum

offroad için yapılmadığına göre hiç gerek olacağını zannetmiyorum. Zaten normalden büyük bir radyatör kullanılmış...
C.C.

feyzullah efe' Alıntı:

Olabilir fena olmaz.......

ccanlioglu' Alıntı:
offroad için yapılmadığına göre hiç gerek olacağını zannetmiyorum. Zaten normalden büyük bir radyatör kullanılmış...
C.C.

Aracın üzerine takılan motor İstanbul trafiğine pek uygun olmadığı için radyatör ve fan tercih ettik. Bu motorun performans parçaları Amerikada İstanbul trafiğini düşünerek hazırlanmadığı için ....ısı oldukça yükselecektir. ;D ;D

Rutin olmayan aralıklarla yanan bir lamba trafikte dikkatinizi dağıtır kanaatindeyim...
Hararet göstergesini kontrol etmek ya da 100C de yanan bir lamba daha faydalı sanki...
Ancak manuel bir açma düğmesi gerçekten faydalı olabilir.
amerikada ki trafiği de göz ardı etmemek lazım bu arada :D :smiley: :smiley:
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Rutin olmayan aralıklarla yanan bir lamba trafikte dikkatinizi dağıtır kanaatindeyim...
Hararet göstergesini kontrol etmek ya da 100C de yanan bir lamba daha faydalı sanki...
C.C.

Bencede zaten belli bir sıcaklığın üzerinde uyaran bir lamba veye bir ses kesinlikle gerekli ..... araca 2 ayrı hararet göstergesi koymayı düşünüyorum..... Amerikadada ciddi bir trafik sorunu var ama adamlar bu standartlardaki motorlarla genelde hafta sonları yarış yapıyor..... ;D ;D ;D bu motorla köprü trafiğini hayal edemiyorum zaten harareti geçtim depo yetmez herhalde....

:D :D :D :D Gerçekten bu aracın üstüne bir sepet ve iki adet yedek depo lazım...

AOCENKER' Alıntı:
Bencede zaten belli bir sıcaklığın üzerinde uyaran bir lamba veye bir ses kesinlikle gerekli ..... araca 2 ayrı hararet göstergesi koymayı düşünüyorum..... Amerikadada ciddi bir trafik sorunu var ama adamlar bu standartlardaki motorlarla genelde hafta sonları yarış yapıyor..... ;D ;D ;D bu motorla köprü trafiğini hayal edemiyorum zaten harareti geçtim depo yetmez herhalde....

ccanlioglu' Alıntı:
C.C.

kendi aracımda küçük kırmızı lamba var acaba actımı acmadımı diye düşünmüyorum manuel düğmede var herkezin kendi fikridir saygı gösteriyorum

hadi olduda fan müşürü yolda iken devreye girmedi nasıl devreye alacaksınız kapak conta yakar

Bugünden gelişmeler.... Daha önceden sökülmüş olan kalorüfer sistemi yerine orjinal olanı takıldı.........

IMG_0471.jpg

IMG_0473.jpg

Bugün overhaulın programını seyrettim bir haftada bitirdiler 67 galaxy'i. Diyerek gaz vereyim biraz.:smiley::smiley:

Direksiyon sistemi kırmalı yükseklik ayarlı olarak değiştirildi ve montajı yapıdı......( Ellerine sağlık Apo Dayı ). :D

IMG_0474.jpg

IMG_0475.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR