455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,267
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Onur kardeşim bitsinde bizde şevklenelim artık,çok merak ediyorum sonucu...birde şu aksesuarcının adını tekrar rica etsem,geçen baktım bulamadım ist a geldiğimde...

Etiketler

jeep28' Alıntı:
Onur kardeşim bitsinde bizde şevklenelim artık,çok merak ediyorum sonucu...birde şu aksesuarcının adını tekrar rica etsem,geçen baktım bulamadım ist a geldiğimde...

Çoğu gitti azı kaldı artık o yüzden yavaşladık biraz....... Bu hafta motora ses vericez ondan sonra devam... OFF ROAD ekipmanları satılan yer BİRLAS...

yaw bana lastikçi dediler orayı,50 mt yukarısında aksesuarcı vardı oraya sorup geri döndüm,bir dahaki sefer kısmetse...:(

darktreys' Alıntı:
km de 1 lira yakar bence.
bu motor 1 lira yakarsa az bile benzin olmuş 3950 455 hp motor 5.2 motorla ben 1 lira yakıyorum sehır içi 1 lira yakarsa ıkı rekat şukur namazı kılmak lazım her gun

Bütçe meselesi kimine normal gelir kimine çok. Hele bi sesi çıksında dere benzin hesabı o zaman biter :smiley:

tamam arkadaşlar,
AOCENKER (onur) arkadaşımız, benzin çok gelirse atiker sıralı lpg bağlatır. ;D ;D ;D edelbrock da parasını iade edip motoru söker alır :p

Bu uygulamaları keşke daha konsept bir araca yapsaydınız,
Cj serileri zaten güçlü makinalardır.
Yinede olağan üstü,tebrikler.

Hep söylerim çok yakan araç yoktur Az kazanan sahibi vardır. Onun için kimse dert etmesin arkadaşlar. Minareyi çalan kılıfını hazrlamıştır zaten. Yada amiyane tabirle EŞEK hikayesi. ;) ;) :D :D :D

radicale262' Alıntı:
Hep söylerim çok yakan araç yoktur Az kazanan sahibi vardır. Onun için kimse dert etmesin arkadaşlar. Minareyi çalan kılıfını hazrlamıştır zaten. Yada amiyane tabirle EŞEK hikayesi. ;) ;) :D :D :D

Yada diğer bir tabirle "Aslan besleyen yemini düşünmez."

;D klasik sistem atiker olsun....

edelbrock karbüratör matkabla delinip oradan lpg hortumu sokulsun ;D

;D lpg' de iyi çalışsın diyede edelbrock hava filtresinin çevresine koli bantı sarılsın ;D

Lpg yide müsait bir evden tercihen giriş kat mutfaktaki tesisata aparat takıp evden dolduralım. 0,25 Tl/Lt o zaman dadından yinmez:smiley:

Alfonse' Alıntı:
;D klasik sistem atiker olsun....

edelbrock karbüratör matkabla delinip oradan lpg hortumu sokulsun ;D

;D lpg' de iyi çalışsın diyede edelbrock hava filtresinin çevresine koli bantı sarılsın ;D

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri