455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,280

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Apo dayinin tam adresini alabilir miyim? 2. Kisimda nerde?

Onur 10 cm aldım alt kenar orta noktadan ... tutamak yerinide sağlamlaştırdım ve ucunu yivli yaptım ... iş görecek gibi :smiley:

EM5' Alıntı:
Onur 10 cm aldım alt kenar orta noktadan ... tutamak yerinide sağlamlaştırdım ve ucunu yivli yaptım ... iş görecek gibi :smiley:

İş görür o zaman hava çamur yapsada sonucu görsek meraklandım şimdi ;D ;D

Bakalım bu hafta sesini duyarız herhalde...................

IMG_0423.jpg

IMG_0424.jpg

AOCENKER' Alıntı:
Yurt dışında birçok uygulama var ama bu güçte ve bu aksesuarda bir makinanın CJ ye takıldığı amerikada bile sınırlı sayıda var. Bu işlerin istendiği zaman ülkemizde de yapılabildiğini göstermek istedik
Yıllarrr yıllarrr önce Ecvet Sayer yaptırıyordu V8 Cj Ankara Şaşmaz' da.... Noldu bilmem... ;D

Bu süper bişey... Tebrik ederim...

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bu ve bunun gibi parçaları http://www.summitracing.com/ yada http://www.jegs.com/ adresinde bulursunuz.

yada kafası çalışan bir eksozcu tillahını yapar.

Ankara' da benim eksozcu var... Ali abi... Yapıyor... 12V elektrikli, silecek moturu gibi bişey kullanıyordu galiba...

Ama talepler şu ana kadar sadece şahin, çakal E30' lar için olduğu için sıkıldı...

"Ben bu beyaz çoraplıların polisten kaçma işine hizmet vermem" diyor ;D

Böyle bişi proce araç ;D gelse bedava yapar, üstüne para, dükkandan hisse bile verir ;D

Alfonse' Alıntı:
Yıllarrr yıllarrr önce Ecvet Sayer yaptırıyordu V8 Cj Ankara Şaşmaz' da.... Noldu bilmem... ;D

Bu süper bişey... Tebrik ederim...

Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri