455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,384

Etiketler
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

kedi çırak erman çok sevimliymiş. her atölye ve eve bir adet lazım bunlardan. bizde birçokları mevcut. sürekli 4 çeker onlar birde. :smiley:

motor şahaneymiş salonun ortasına koy izle :smiley:

maşallah çalışmalar son hız gidiyor motor üstü şeffaflık süper olur o motoru saklamamak lazım yavv aracın kaputu gönder bana onur komple aynı şekil cam yaptıralım belirli kısımlarına şerit desen alev tarzı çok şık olur valla :smiley: yada kaputun ortasını kestir oraya cam uygulıyalım yüksek ısıya dayanıklı darbeye dayanıklı renkli renksiz cam uygulanabilir çokta dehşet olur gibi geliyor bana

Merhabalar ,
forumdaki ilk mesajım
ve konununuzun tamamını bi solukta okudum , resimler , harcanan emek müthiş ,
çoktan forumun gözbebeği olmuş
Ben de 77 model bir CJ5 var ve toplamaya başladım , sizden de bir çok ilham aldığımı söylemeliyim ve bir çok sorum olacak önümüzdeki zamnalarda
Ben de sabrısızlıkla resimlerin ve hikayenin devamını bekliyorum .
hatta maslaka geldiğimde ziyaret de etmek isterim ,
Maslak da nerde topluyorsunuz acaba?

okivan' Alıntı:
Merhabalar ,
forumdaki ilk mesajım
ve konununuzun tamamını bi solukta okudum , resimler , harcanan emek müthiş ,
çoktan forumun gözbebeği olmuş
Ben de 77 model bir CJ5 var ve toplamaya başladım , sizden de bir çok ilham aldığımı söylemeliyim ve bir çok sorum olacak önümüzdeki zamnalarda
Ben de sabrısızlıkla resimlerin ve hikayenin devamını bekliyorum .
hatta maslaka geldiğimde ziyaret de etmek isterim ,
Maslak da nerde topluyorsunuz acaba?

Çok teşekkür ederiz ..ATATÜRK OTO SANAİ 2. KISIM APO DAYI JEEP GARAJ...... her zaman bekleriz

AOCENKER' Alıntı:
Çok teşekkür ederiz ..ATATÜRK OTO SANAİ 2. KISIM APO DAYI JEEP GARAJ...... her zaman bekleriz

yaw hadi be abicim baş şunun marşına artık....yeter yaw volume duymak istiyoruz...
apo dayı yetmiyorsa toplayalım etraftan...
mustafa amca
nigar hala..
ali abi...
şükran elti...
hacer teyze...
nuri kayınço..
müslüm baba...
dayının yanındaki ezel...

ne var ne yok toplayalım el birliğiyle... :smiley:

levent elektirik tesisatını bekliyoruz yurt dışından oda geldikten sonra zaten gerisi kolay :smiley:))

adaeada' Alıntı:
maşallah çalışmalar son hız gidiyor motor üstü şeffaflık süper olur o motoru saklamamak lazım yavv aracın kaputu gönder bana onur komple aynı şekil cam yaptıralım belirli kısımlarına şerit desen alev tarzı çok şık olur valla :smiley: yada kaputun ortasını kestir oraya cam uygulıyalım yüksek ısıya dayanıklı darbeye dayanıklı renkli renksiz cam uygulanabilir çokta dehşet olur gibi geliyor bana

Alternatif bir kaput uygulaması yapalım ben bir kaput ayarlıyımda alt tarafı 4 vida söker takarız ;)

Evet katlıyorum ,
eğer fuarlara gösterilere katılıcaksa ,
%60-70 kısmı cam olan ikinci bir kaput kapaığı yapıp şova böyle çıkabilir,
Günlük kullanımda normal kaputunu takabilrisiniz.

Güncel gelişmeler.........

IMG_0412.jpg

IMG_0413.jpg

IMG_0417.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri