455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,168
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ön tampon ve genel görünüm.......

IMG_0410.jpg

Etiketler

Aslında en güzeli öne radyatörü ve farları takın motorun üstü açık gezin ;D

Tempus' Alıntı:
Aslında en güzeli öne radyatörü ve farları takın motorun üstü açık gezin ;D

Walla düşünmedik değil aslında şeffaf bir mazemeden kaputun kalıbını çıkartıp onu takmak istedim ben ama öyle bir işçilik ve malzemeyi nereden bulucaz. ;D ;D

AOCENKER' Alıntı:
Walla düşünmedik değil aslında şeffaf bir mazemeden kaputun kalıbını çıkartıp onu takmak istedim ben ama öyle bir işçilik ve malzemeyi nereden bulucaz. ;D ;D

evet içindede yanarlı dönerli ışıklar bilgisayar kasası gibi, hatta antifiriz sularının geçtiği borularıda şeffaf yapıp onlarında renkleri görünerek dolaşıcaklar oy oy ;D vardır kesin yapan birileri dünyada araştırmak lazım :smiley:

Tempus' Alıntı:
evet içindede yanarlı dönerli ışıklar bilgisayar kasası gibi, hatta antifiriz sularının geçtiği borularıda şeffaf yapıp onlarında renkleri görünerek dolaşıcaklar oy oy ;D vardır kesin yapan birileri dünyada araştırmak lazım :smiley:

Yoktur zannetmiyorum bu projeye başlamadan 2 ay öncesinden beri izlemediğim video okumadığım site incelemediğim jeep fotografı kalmadı olsaydı kesin denk gelirdim....

Sadece en ilginci bu video daki arkadaş heralde onuda bir süre sonra maymunluktan dövmüşlerdir.... Cj severlerin yüz karası..... ;D ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hWv8RQZl0Eg

AOCENKER' Alıntı:
Yoktur zannetmiyorum bu projeye başlamadan 2 ay öncesinden beri izlemediğim video okumadığım site incelemediğim jeep fotografı kalmadı olsaydı kesin denk gelirdim....

çağlayandaki pleksicilerle konuşmak lazım :smiley:

gerçi o ısıya dayanacak malzemede kolay iş değil, ferrarilerde filan motorun üstünü cam yapıyorlar bazı modellerde motoru görüyorsun, onlarda ne kullanılıyorsa öyle bişey lazım

Tempus' Alıntı:
gerçi o ısıya dayanacak malzemede kolay iş değil, ferrarilerde filan motorun üstünü cam yapıyorlar bazı modellerde motoru görüyorsun, onlarda ne kullanılıyorsa öyle bişey lazım

Kaputun tamamı olmasa bile belki bir kısmı şeffaf bir malzemeden olabilir ama o zaman tamamen showcar olur fuar festival sirk falan gezeriz. ;D ;D

Grease filminin bir sahnesinde vardı.Şeffaf kaputlu 49 mercury.

Yirmi sene kadar önceleri şeffaf distributör kapakları çok modaydı.Çıt çıt çıt tevzi makarasının hareketleri ve aktiviteleri görünürdü.:smiley:

Zaten oldu bile bence showjeep :smiley:
bundan sonra o festifal senin, bu açılış onun gezersiniz :D
Kaputu hemen öne açılan bir modelde yapılabilir. Fuarlarda görüyorum hep onlardan...

Hala öneriyor ya kurşat bulaşma adamin arabasina ne güzel gidiyor işte
pleksi yapamazsiniz pleksi sicakda egilir. Çok kalin yapmaniz lazim o kalinlikdakki malzemeyi isil işlemle bukemezsiniz. kalibini aldirip dokturmeniz lazim ha illada yapacam diyorsaniz. fabrika derede iskinin arkasinda.
Ha yaptiniz ustundeki cila gidince en ufak bir şeyden cizilecektir. Senenin sonunda içindekileri seçemezsiniz zaten :smiley:

ha farklimi olmak istiyosunuz. Aracin onune izgaralarin arasina lazer koyun 7 adet 20 lik falan bir km onunuzu tararsiniz :smiley:

çok hesaplı termik camdan kaputun üst tarafı için parça yaptırılabilir ,eğer uygulamayı usta biri yaparsa güzel olabilir.

450 Hp lik motor ve CJ7 projeside aynen böyle başlamıştı ..... daha dün gibi yaaa olur mu olur dedik ama artık cj kullanmayı özledim :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri