3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Bungalov Listesi :

01-Murat Şenol (2 kişi + 1 çocuk)
02-Alper Hepgür (2 kişi + 1 çocuk)
03. Serpil Köse (+1) (2 kişilik ödeme yapıldı)
04. Ercan Akgül (tek kişilik)
05. Adil Aynur 2 kişi (Ödeme yapıldı)

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Bende bungalow tutmak istiyorum fakat, öncelik cocuklularda oldugundan bekliyorum ama bu seferde yer kalmayabilir, :(
Ödemeyi beklemeden yapsam mı acep ?

hypnosis' Alıntı:
Aramızda İntex marka tek kişilik şişme yatak kullanan arkadaşlar varmı? Metro gross marketlerde kampanyada 15Tl gibi bir fiyata satılıyor Kalitesi hakkında bir fikrim yok Eğer iyi yorum gelirse bugün almayı düşünüyorum

Intex'i bilemiyorum ama ben olsam ucuz havalı mata para vermezdim. Markasını hatırlamadığım 9.9 TL ye aldığım mat balon gibi şişiyordu sonra hava kaçırıp sönüyordu, hiç yalıtım sağlamıyordu, şu an bi kenarda duruyor hiç bir işe yaramıyor. Bu malzemede işe yarar bişey istiyorsanız malesef fiyat hızla artıyor. Sizin yerinizde olsam standart bir mat kullanırdım, ben o dandik matta yatamayıp tekrar satndart matıma dönmüştüm, tabi araçla gittiğim için herşey bagajda, sırt çantasıyla gittiğiniz bi aktivite kabusa dönebilir :( işlevsellik olmayınca fiyat önemsiz.

arkadaşlar istanbuldan cuma günü öğleden sonra motosikletimle tek başıma yola çıkmayı planlıyorum. eğer motosikletle gitmeyi düşünenler varsa (istanbuldan) konvoy oluşturabiliriz. güzel olur. :D 8)

Bungalov Listesi :

06. Atilla Volkan(2 kişi+1 çocuk)

eftaLYa' Alıntı:
çıkmadı ki piyangodan büyük ikramiye :D
Yoksa Ünal biliyor renoyu modifiye edip onla off-road yapacaktım :D sırf keyfine :smiley: ;)

8 araç da arazi mi sizin Ahmet? Hepsi oyunlara katılıyor mu?

Sertifikalar , Kupalar hazırlanıyor.. Bakalım sahipleri kimler olacak?

Balık tutma yarışması olacaksa benim kupayıda hazırlarsınız artık :D

Selamlar... Heyecan artmaya başladı bizim tarafta :smiley: Bir konuda bilgiye ve önerinize ihtiyacım var. Ailece gelmeyi düşünüyoruz . Aile içinde 6 yaşında bir kızımız ve 1 yaşında Oğlumuz bebeğimiz var. Gece soğuğu ile ilgili bir önerisi olan var mı acaba ? Bungalov evleri düşünmedik değil. Ancak yer bulabilecek miyiz bilemiyorum. Eşim ve çocuklar Bungalov da kalabilirler gibi düşündüm aslında. Ancak bebeğimiz için ısınma yada elektrik var mı Bungalov larda bilen var mı acaba ?

arwin' Alıntı:
İlk grup cuma öğlene doğru geri kalanlar cumartesi yollara düşecek Murat .. sen nezaman düşünüyorsun Murat...

İnsallah cuma 19 00 gibi Uğurla çıkıyorum

byfreedom' Alıntı:
Selamlar... Heyecan artmaya başladı bizim tarafta :smiley: Bir konuda bilgiye ve önerinize ihtiyacım var. Ailece gelmeyi düşünüyoruz . Aile içinde 6 yaşında bir kızımız ve 1 yaşında Oğlumuz bebeğimiz var. Gece soğuğu ile ilgili bir önerisi olan var mı acaba ? Bungalov evleri düşünmedik değil. Ancak yer bulabilecek miyiz bilemiyorum. Eşim ve çocuklar Bungalov da kalabilirler gibi düşündüm aslında. Ancak bebeğimiz için ısınma yada elektrik var mı Bungalov larda bilen var mı acaba ?
size onerim cocugunuz ve bebeginiz olduguna gore Bungalovlar dolmadan hemen odemeyi yaparak yerinizi ayirtin.... sonucta bungalov olmaz ise cadirinizda da elektrik veya isitici olmayacaktir ... cadirda wc bile onlar icin ciddi sorun olabilir ...

bongalovlarınız hayırlı olsun,çocuklu aileler için fena olmaz.

eftaLYa' Alıntı:
Selamlar.

Binek ve arazi araçlarından araç başı 30 TL alınıyor.

Motorsikletlerden 10 TL..
benim buggyde motorsiklet motoru var hangi katagorideyim?:smiley:

arwin' Alıntı:
Bayrampaşadan 8 araç ile yollara düşeceğiz... Şu offroad oyunlarında rakiplerimiz kimler olacak görelim de madara olmayalım yaw.... ;D ;D ;D
rakiplerden biride benim:smiley:

Bungalov Listesi :

06. Atilla Volkan(2 kişi+1 çocuk)
07. Gündüz Abdik 2 kişi (Ödeme Yapıldı)

aren' Alıntı:

üç kişi biraz zor olabilir, araba tek kapı arkada sıkışabilirsiniz =( ama yol çok uzun değil idare ederiz derseniz görüşelim.

uruntekin@gmail.com

anastascia' Alıntı:
Bungalov

Ancak ulaşım konusunda hala net birşey yok. Cumartesi sabahı Anadolu Yakasın'dan geçecek olan arabalarda 2 kişilik yer olursa bana haber verebilir mi?

Teşekkürler.

Mail adres; serpilkose79@gmail.com

iki kişilik yerim var, mail atıyorum size, haberleşelim.

iyi ki bungalovları beklemeyip çadır almışım :smiley:

Ancak beni tedirgin eden bir konu var;ilk defa dağda kamp yapacağımız için dağdaki soğu tahmin edemiyorum,ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla geceyi rahat geçrimek için uyku tulumu + mat "uyku tulumu -3 dereceye kadar etkili olanlardan " yeterli değil sanırım ?
Açıkçası yükümü ağırlaştırmak istemiyorum,ama yeterli değilse ekstra olarak ince bir polar battaniye getireceğim.

adatem' Alıntı:
iyi ki bungalovları beklemeyip çadır almışım :smiley:

Ancak beni tedirgin eden bir konu var;ilk defa dağda kamp yapacağımız için dağdaki soğu tahmin edemiyorum,ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla geceyi rahat geçrimek için uyku tulumu + mat "uyku tulumu -3 dereceye kadar etkili olanlardan " yeterli değil sanırım ?
Açıkçası yükümü ağırlaştırmak istemiyorum,ama yeterli değilse ekstra olarak ince bir polar battaniye getireceğim.

Dağdaki soğuk en kötü ihtimalle 10C' den aşağı düşmez uyku tulumu ve mat'ınız size yeter kendinize ait araba ile gelmeyecekseniz boşuna yük etmeyin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri