3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz

*
3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali

Tüm ,, GEZENBİLİR ,, Camiasına ,, Hayırlı ,, Olsun..!

Emeği Geçen Herkesin Yüreğine Sağlık..!

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Selamlar, kamp yeri için yol tarifi veya google görüntüsünü yayınlayabilir misiniz lütfen,
eminiz harika bir haftasonu olacak, herkese iyi eğlenceler :D

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

;)

Geçen seneki festival aracımızın daha istanbuldan çıkarken arızalanması ;D dışında cok keyifli geçmişti...

:smiley: Bir işarette benden.... İnşallah kendi ekibimizle orada olacağız.... :smiley:

Katılacaklara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle....Herkes sizler yani katılabilecekler kadar şanslı değil çünkü... :S Her ne kadar daha önce böyle bir etkinliğe katılmamış olsam da ve offroad tutkunu olmasam da doğa ile iç içe olabilmek,benim için değişik yani daha önce görmediğim bir doğal güzelliği seyredip yaşayabilmek,göl etrafında yürüyüş yapabilmek,değişik bir ortamı görebilmek,benim için değişik insanları görüp az da olsa tanıyabilmek, hayatıma az da olsa renk katabilmek,hayatımda değişik bir anı yaratabilmek ve buna benzer biçok etken nedeniyle katılabilmeyi isterdim ama sanırım katılamıyacağım. ::smiley: ::smiley: Tadını iyi çıkarın,iyi eğlenceler.....

Bir işarette ben atayım ;) umarım orda olurum ;D

pancarmotorcu' Alıntı:
esra unuttum sanma ,ilk fırsatta bir tepsi yaptıracagız artık
Bir tepsi mi..? O tadı damağında kalanlara yetmez bir de tadamayanlar var... En az üç olmalı.... :D :D

Sevgili Gezenbilir Ailemiz ;

Böyle bir festivalin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim..Biz ilk defa katılacaklar için önerileriniz nelerdir ? Oraya gittiğimizde getirmeyi akıl edemediğimiz gerekli malzemeler için dövünmek istemeyiz ;D ;D ;D Olmazsa olmazlar konusunu azıcık açabilirseniz mükemmel olacak ..

Saygılarımla

Cenk

En olmazsa olmaz şey bana göre fotoğraf makinesi, kamera, bol şarzlı pil, ve çekilenleri yükleyebileceğiniz harddisc yada laptop :smiley:

Onun dışında ne eksiğiniz olursa birbirimizden tamamlayabiliriz :smiley:

Google earth'a giremiyorum, kamp yerinin koordinatları varmı?

Saygılar,

Google earth 'da harita ve ilk açılıştaki dünyayı göremiyorsanız , ben 5 dk aralıklarla denedim ve sorununuz düzeldiği hakkında bir kaç tecrübe yaşadım , isterseniz bir deneyin.
Şu an tam çözüm için uğraşıyorum.

Arkadaşlar bu henüz Ön Duyuru... Gerçek duyuru başlığı açıldığında içinde Kroki, harita, Koordinatlar vs olacak merak etmeyin :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
En olmazsa olmaz şey bana göre fotoğraf makinesi, kamera, bol şarzlı pil, ve çekilenleri yükleyebileceğiniz harddisc yada laptop :smiley:

Onun dışında ne eksiğiniz olursa birbirimizden tamamlayabiliriz :smiley:

İşte ailemizden beklediğimiz cevap :smiley: Teşekkürler..

Cenk

cenk bey en olmazsa olmaz şeyler eftelyanın sıraladıkları dışında bide hoş sohbetiniz ve dostlugunuz olsa fena olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri