3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

4x4 arayışlarımı hızlandırıp bu etkinliğe hazır ve nazır olmalıyım.evet bende katılmalıyım bu etkinliğe.gerekirse tabanvay :smiley:))

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

delidolu40 merhaba, sorularınıza szin sıalamanıza göre cevap vermeye çalışacağım

1- Hayır istediğiniz her türlü ulaşım aracıyla katılabilirsiniz, binek otomobil de buna dahil, aracınız yoksa bile katılabilirsiniz, Araçsız gelecekler Bolu merkezden kalkan Seben minibüsleriyle festival alanına rahatlıkla ulaşabilirler.

2- Uygun fiyatlarda uyku tulumu, mat, çadır, yapı marketler yada büyük marketlerde oldukça uygun fiyatlara satılmaktadır, festivalimiz yaz kampı olacağı için ekipmanlar uygun fiyatlı olanlardan rahatlıkla seçilebilir.

3- Yiyecek, içecek malzemelerinizi, mangalınızı yanınızda getirmelisiniz.

4- Bulunacağımız en güzel öneri festivalimize cuma gününden katılmanız olacaktır. Daha önce doğada bulunduysanız hiç sıkıntı çekmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız, tüm Gezenbilir dostlarını bekliyoruz.

delidolu40' Alıntı:
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip eden amatör bir gezenbilirciyim.bu etkinliğe eşimle katılmayı planlıyoruz. birkaç detay öğrenmek istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
1-İlla of-road araçlamı katılmak gerekir?(aracım binek otomobil)
2-Ekonomik çadır-uyku tulumu vs. nereden tedarik edilebilir, yada hiç bulaşmayıp nasılsa tek gece olacağı için otomobildemi konaklamalı?
3-oraya yiyecek içecek mangal vs. getirilebilirmi? organizasyonun ruhuna aykırımıdır?
4-En basit haliyle ne gibi önerilerde bulunur tecrübeli arkdaşlar?
Birlikte olabilmek umuduyla

Merhabalar;

Forumunuza yeni üye oldum. Üye oluş amacım ise doğaya ve doğa sporları ile ilgilenen abilerim ablalarım ve arkadaşlarımı yakından tanımak, ve onların düzenlediği doğa seferlerine katılmak (tabi izninizle). Adım Rıdvan 21 yaşındayım. Doğaya karşı aşırı bir sevgim var. Bu sevgi küçüklüğümden beri mevcuttu ama; "hep benim ne işim var doğayla yapamam ben" gibi cevapları kendime vererek kendimi soğutmaya çalışıyordum. Artık kendimi doğaya soğutamıyorum çünki artık çekiyor beni doğa kendine:smiley:. İnsan hep aklındaki düşünceleri anlatacak ve anlattıklarını uygulacak insanlar arıyor yani kafa dengi insanlar arıyor ve buradaki insanların toplanma amacı yani herkesin hemen hemen aynı . Neyse fazla uzatmayayım.
Sizinde izniniz olursa grubunuza katılmaktan onur duyarım :smiley:))

Modaretör abimden de şimdiden özürlerimi diliyorum cevabın yazılması gereken yer bura değil diyebilir. Şu anda sesimi duyarabileceğim en güncel yerin bura olabileceğine
düşündüm ve buraya yazdım.

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) -----ORADA OLACAĞIM!!!!

İyi günler.

....

Şunu söyleyebilirim ki Bolu'nun hemen hemen her yerini her yaylasını karış karış gezdim.Yine de Aladağ'dan bir türlü vazgeçemem.İster bisikletle olsun ister arazi aracıyla olsun ne zaman doğaya çıksam Aladağ'a gitmek isterim.Çok güzel bir seçim olmuş.Gelenler kesinlikle pişman olmayacaktır.2 Temmuz'da görüşmek dileğiyle herkese selamlar. :D

yesillik34' Alıntı:
bende katlmak istiyorum festivale(ilk etkinliğim olcak) fakat arabamda çadıımda yok.nasıl gelcem kalacak yer var mı otel falan

Aileye hoşgeldiniz ;) Konaklama seçeneklerini yakın zamanda açıklayacağız. Ayrıca nereden geleceğinizi yazarsanız o güzergahtan araçlarıyla geçecek olan arkadaşlarımızdan uygun olanlar sizi alabilirler...

Ridvanc' Alıntı:
Merhabalar;

Forumunuza yeni üye oldum. Üye oluş amacım ise doğaya ve doğa sporları ile ilgilenen abilerim ablalarım ve arkadaşlarımı yakından tanımak, ve onların düzenlediği doğa seferlerine katılmak (tabi izninizle). Adım Rıdvan 21 yaşındayım. Doğaya karşı aşırı bir sevgim var. Bu sevgi küçüklüğümden beri mevcuttu ama; "hep benim ne işim var doğayla yapamam ben" gibi cevapları kendime vererek kendimi soğutmaya çalışıyordum. Artık kendimi doğaya soğutamıyorum çünki artık çekiyor beni doğa kendine:smiley:. İnsan hep aklındaki düşünceleri anlatacak ve anlattıklarını uygulacak insanlar arıyor yani kafa dengi insanlar arıyor ve buradaki insanların toplanma amacı yani herkesin hemen hemen aynı . Neyse fazla uzatmayayım.
Sizinde izniniz olursa grubunuza katılmaktan onur duyarım :smiley:))

Modaretör abimden de şimdiden özürlerimi diliyorum cevabın yazılması gereken yer bura değil diyebilir. Şu anda sesimi duyarabileceğim en güncel yerin bura olabileceğine
düşündüm ve buraya yazdım.

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) -----ORADA OLACAĞIM!!!!

İyi günler.

....

Arkadaşım hoşgeldin. İnşallah içindeki doğa sevgisi hiç bitmez...

İnşallah :smiley: Sitenizde yapılanları inceledikçe doğa sevgimin artacağına bile inanıyorum :smiley:

delidolu40' Alıntı:
3-oraya yiyecek içecek mangal vs. getirilebilirmi? organizasyonun ruhuna aykırımıdır?

:D Organizasyonun ruhuna en aykırı şey mangalsızlıktır :D Yiyenbilir grubu bu konuda daha profesyoneldir :D (Her gezenbilir aynı zamanda bir yiyenbilirdir.. İstisnalar kaideyi bozmaz :smiley: )

Hoşgeldiniz aramıza şimdiden.. Festivalde görüşmek üzere :smiley:

Ridvanc ; sende hoş geldin.. :smiley:

Bir aksilik olmazsa orada olmak istiyorum.
Selamlar

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz

Yeni festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah dört dörtlük bir festival olacak. Bu katılımcı ruhuyla başka türlü olamaz zaten.
Bir süredir iş yoğunluğundan forumdan uzak kaldım. Uzun zamandır görüşmediğim bütün dostları özledim.
Görüşmek üzere.

;) işaretimizi koyalım

Çok istememize rağmen geçen senekine katılamadığımız bu organizasyona, bu sene 3 veya 4 aile katılacağız. 3 WJ, 1 XJ.

Selamlar,

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz

aracı olmayan arkadaşlar için 16 kişilik mercedes marka araçla katılıma göre istanbuldan bolu aladağlara gidiş dönüş olarak ulaşım hizmeti verebiliriz gidiş dönüş olarak kişi başı fiyatı 70 tl dir aracın resimlerini ekliyorum

aracın güzergahı incirli cevizlibağ meçidiyeköy anadolu yakasında ise kozyatağı carfoour üst geçiti e-5 üzeri ankara istikametidir katılım için telefon 0554 280 21 87 ünal

[attachment=1]

unal.gif

işaretlemek lazım

bolu doğa sporları ve offroad kulübü üyesi olarak sizleri misafir etmektten mutluluk duyarız.umarım katılım çok olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR