3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

cidowsky' Alıntı:
cenk bey en olmazsa olmaz şeyler eftelyanın sıraladıkları dışında bide hoş sohbetiniz ve dostlugunuz olsa fena olmaz :D

Ben doğaya çıkarken çadırımdan , matımdan bile önce hoş sohbetimi koyarım bagajıma :smiley: Bu tip paylaşımlar olmazsa insanoğlu neden vardır ki ?

Saygılar

Cenk

Etiketler

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Heyooooo uçarak,kaçarak,koşarak geliyooorruuummmm ;DGeçen seneki festivalin tadı hala damağımda ,tekrar görüşmek dileğiyle arkadaşlar;)

Bende gelmek istiyorum eşimle beraber. Ama izleyici olarak.Aktivasyonlaın yeme , içme kısmına katılabiliriz diğerlerine ise nefesimiz yetmez :smiley:
Elbette işin konaklama kısmı önemli.İlerleyen günlerde konaklama altarnatifleri arasında eşim,tatlım - kıymetlim e uygun bir seçenek olursa bu güzel etkinliğe katılmayı çok istiyorum.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler ,keyifli ve mutluluklrla dolu bir haftasonu diliyorum.

Hakan bey emin olun size ve biricik eşinize uyacak aktivitemizde olur :smiley: Mesela yürüyüş ve fotoğraf :smiley: 7-77 ve hatta daha altı daha üstü yaşlarda rahatça yapabileceğiniz aktivite :smiley: yorulduğunuz anda çöküverirsiniz bir kenara kim ne diyecek :smiley:

Konaklama alternatifleri ile ilgili bilgi yakın zamanda açılacak yeni başlık ile bildirilecek. Görüşmek üzere :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Adnan abi o gözyaşı nedir? Gelmiyorum deme!!
Yiyenbilir sensiz cançekişir!

Büyük bir aksilik olmazsa ekiple ordayız.

Esra hanım ilgi ve destekletici motivasyonunuza teşekkürler.Umarım aranıza katılabiliriz.

Adnan abi :D bekliyoruz.. dört göz ve boş mide ile :D sen malzeme listesi ver biz alalım. ama o sihirli ellerinle pişirmesi senden :D

Hakan bey.. Umarım katılırsınız ve tanışırız :smiley:

geçen sene 300 den fazla fotoğraf çekmiştim. bu sene fazlası olur eksiği olmaz Mithatcan :D Sen hatırlat ekstra da çekerim :D

eftaLYa' Alıntı:
geçen sene 300 den fazla fotoğraf çekmiştim. bu sene fazlası olur eksiği olmaz Mithatcan :D Sen hatırlat ekstra da çekerim :D

Valla en son suzuki gezisinde alkışın koptuğu anın fotoğraflarını halaaa alamadımda :D

Yer, buluşma noktası ve detaylar belli mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR