3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

selam herkese gezenbilir aile fertlerine, güzel bir kamp olacağı belli, ancak her katılan aracıyla katılıyor peki benim gibi araçsız arkadaşlar varmı acaba, aracına yol arkadaşı olarak kabul edecek, biri, (iyi bir yol arkadaşı olduğumu söyleyebilirim,)Kampta Adnan beye yemek yapımında yardımcı olacakbiri lazım, olur belki, sabah kahvaltıya tereyağlı muhlama yapacak , yanında tavada hoplatıp pişirilen akıtma(siliğto deriz ) yapacak, kam ateşi etrafnıda otururken çay demleyip , servisi yapacak biri olmalı bunları yapmayada adayım ama , ilk defa bir kampa katılmak istiyorum ama, hiç bir araç gerecim yok desem katılamazmıyım, orda konaklıyacağımız bir çadır veya tesis olurmu, dışarıda kalmam herhalde, avrupa yakasından aracıyla katılacak arkaaşlar , veya aileler varsa bu konuda yardımcı olurlarmı acabaa????

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ebru hanım,bir değişiklik yoksa Sedat Bey topiğin açılışında şunları yazmıştı.

Saygılar,
Tayfun Sözer

yol' Alıntı:
Artık geleneksel hale gelen Doğa Sporları Festivali'mizin 3.'sünü 03 - 04 Temmuz tarihlerinde Bolu Aladağlar'da Aladağ Göleti kenarında bulunan GSİM Tesisleri'nde gerçekleştiriyoruz. Festival kapsamında "Gezenbilir Doğa Sporları Oyunları" düzenlenecek, çeşitli doğa aktiviteleri yapılacaktır. Offroad oyunları, tırmanma duvarı, geocaching ve GPS navigasyon, kano gezileri, fotoğraf gezileri, trekking, bisikletli navigasyon oyunları, motosiklet oyunu, kuş gözlemi, gökyüzü gözlemi ve afet bilinçlendirme brifingleri festival kapsamındaki etkinliklerdir.

Ayrıca festival boyunca, Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği'nin Gönüllü Üyelik kayıtları da yapılacaktır. Kayıt için nüfus cüzdanı fotokopisi ve üyelik kartı için 1 adet vesikalık fotoğraf getirilmesi tavsiye edilir.

Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Turizm İl Müdürlüğü, Bolu İl Spor Müdürlüğü, Bolu Offroad Derneği ve sponsorlarımızın değerli katkılarıyla gerçekleştireceğimiz festivalimiz, Cuma günü başlayarak 3 gün sürecektir. Aktiviteler ise Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecektir.

GSİM Tesisleri, Bolu şehir merkezine 30 km, Sarıalan Yaylası'na 12km uzaklıkta, denizden 1350 m yüksekliktedir. Festival alanında içilebilecek kaynak suyu, elektrik, aydınlatma ve tuvalet mevcuttur. Doktorlu ambulans, itfaiye ve İstanbul Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri festival alanında hazır bulunacaktır. Kamp alanında konaklama bungalov, çadır ve karavan kampı şeklinde olacaktır. Yol, festival alanına kadar gayet düzgün olduğundan binek araçlarla sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Araçsız gelecekler Bolu merkezden kalkan Seben minibüsleriyle festival alanına rahatlıkla ulaşabilirler.

- Yaylada geceleri sıcaklık düşük olabileceğinden tedbirli gelinmesini öneririz.
- Katılımcılar, festival kapsamındaki etkinliklere uygun kıyafetleri (şort, mayo, koşu ayakkabısı, yedek kıyafet vs.) yanında getirmelidir.
- Festival öncesi kene tehlikesine karşı, festival alanında gerekli ilaçlama çalışması yapılacaktır. Ancak yine de sprey, bileklik gibi bireysel önlemlerin de alınması faydalı olacaktır.
- Çöpler için çöp konteynırları alanda bulunacaktır, yanınızda bol miktarda çöp poşeti getiriniz.

Festival boyunca tüm aktiviteler ücretsizdir. Ancak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festival alanına girişte araç başına 30TL katılım ücreti (derneğimize bağış olarak) alınacaktır.

Geçen seneki festivalimizin fotoğrafları ve özeti için tıklayın;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese gezenbilir aile fertlerine, güzel bir kamp olacağı belli, ancak her katılan aracıyla katılıyor peki benim gibi araçsız arkadaşlar varmı acaba, aracına yol arkadaşı olarak kabul edecek, biri, (iyi bir yol arkadaşı olduğumu söyleyebilirim,)Kampta Adnan beye yemek yapımında yardımcı olacakbiri lazım, olur belki, sabah kahvaltıya tereyağlı muhlama yapacak , yanında tavada hoplatıp pişirilen akıtma(siliğto deriz ) yapacak, kam ateşi etrafnıda otururken çay demleyip , servisi yapacak biri olmalı bunları yapmayada adayım ama , ilk defa bir kampa katılmak istiyorum ama, hiç bir araç gerecim yok desem katılamazmıyım, orda konaklıyacağımız bir çadır veya tesis olurmu, dışarıda kalmam herhalde, avrupa yakasından aracıyla katılacak arkaaşlar , veya aileler varsa bu konuda yardımcı olurlarmı acabaa????

Öznur Hanım iyi günler.
Sadece katılımcı olmayı planlayan biri olarak size düşüncelerimi yazıyorum. Çadırı tercih edicekseniz belki orada bir çözüm bulma şansınız olabilir.Ama haddi olmayarak size önerim ;ayıracağınız küçük bir bütçe ile ilerideki aktivitelerde de kullanabileceğiniz, dörtmevsim kullanılan türde küçük bir çadır,uyku tulumu ve sırt çantası edinmeniz.Bunların kullanımı ve ufak tefek eksikler konusunda kamp alanında yardım almakda bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Saygılarımla
Tayfun Sözer.

Ben şimdiden çantayı hazırlıyorum :smiley: 2 günlük bir süreç ve herşeyin bulunduğu bir ortam olduğundan dolayı Küçük bir sırt çantası işimi görecektir umarım :smiley:.

Birde ben İstanbul bahçelievlerde ikamet ediyorum . Yukarıdaki mesajlarda mevki bildirilmişti . Bende mevkimi bildirmek istedim.

İyi geceler.

Bir önceki festivale kaç araç ve kaç kişi katılmıştı arkadaşlar..
Merak ettim sadece..

Arkadaşlar merhaba,

Aslında ilk mesaj içine Google haritasını eklemiştim ancak TK'nun Google'ın bazı servislerine filtreleme uygulaması nedeniyle açılamayan haritalar sayfa açılışlarını da etkilediğinden kaldırdık. Eğer DNS atamasıyla bu filtreleme uygulamasını atlatabiliyorsanız festival alanının Google haritasını aşağıdaki linkten açabilirsiniz.

Koordinatları; 40.604178, 31.673584

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=102883784733391239676.00048331f1f1a6b1b6a88&ll=40.604178,31.673584&spn=0.094358,0.222988&t=h&z=13

PajeroCat' Alıntı:
Bir önceki festivale kaç araç ve kaç kişi katılmıştı arkadaşlar..
Merak ettim sadece..

Geçen sene 300'e yakın araç katılmış, her aracı da ortalama 3-4 kişiden hesaplamıştık :smiley:

Geçen seneki festivale katılmıştım gayet eğlenceli güzel bir ortamdı ama bu sefer mutlaka gölge bir alandan yer ayırtmak istiyorum geçen seferde güneşin altında kavrulmuştum çok feci yanmıştım güneş çarpmasıda olmuştu cumartesi eve dönmüştüm valla feci ,neyse gelen arkadaşlar yanlarında mutlaka ne olur ne olmaz güneş çarpmasına karşı ilaç ve yüksek korumalı krem yanlarında bulundursunlar bunu hatırlatıyım dedim geçen seferki benım olayı kimse yaşamasın diye sevgiler

Geçen yıl yapılan şenlik paylaşım forumu incelendiğinde pek fazla soru kalmıyor aslında ... verilen koordinatlar tam olarak geçen yılki aynı yermi bilemiyorum ama bulmak pek sorun olmayacak.. :smiley: Bu forum başlığı ön duyuru olduğuna göre demekki asıl duyuru için başka bir başlık açılacak ::smiley: .. çokta fazla zaman kalmadı ..
açıklamalar için teşekkürler..

Bir aksilik olmazsa katılıyorum.

benim ilk katılımım olacak. nereye nasıl kayıt olacağım acaba...

Kimse acele etmesin :smiley: ;) :D 8)
Nasılolsa tarih belli son güne kadar :eek: :eek: :eek:
2 günde bütüm hazırlıklar ve program hallolur ;D ;D ;D

3 gün önceden oraya gidip pusu kurcam oraya :D:D:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri