3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

iyi akşamlar bungalavlara kalma şartları nelerdir bilgi verebilirseniz teşekkür ederim saygılar

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Gerçekten heyecan verici... Ben ve eşim bir terslik olmazsa ordayız.gezen bilir bu etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkürler..... 8)

deserteagle' Alıntı:
Geçen sene eşim ikinci derece yanıklardan dolayı günlerce kıvranmıştı. Yaralarının izleri herhalde ebediyen kalacak. Bu sene benzer bir çifte standart durumu yaşanırsa ayağım toprağa değmeden dönmek niyetindeyim. Canımızı sokakta bulmadık.

Eşinize büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm. İnşallah kalıcı olmaz. Bu olumsuz deneyimin çok güzel anılarla silinmesini dilerim.

Selam ve Sevgilerimle

rahhat' Alıntı:
Sormak istediğim bazı şeyler olacak, bildiğim kadarıyla geçen yıl karavanlar ve çadırlar için yerler ayrıydı ve çadır kurulacak yerlere araçlar sokulmamıştı (Yanlış da hatırlıyor olabilirim). Kamp ve çadırda uyuma deneyimimiz çok fazla olmadığı için aracımızı elimizden geldiğince mikrokamper şekline yani en azından geceleri içinde uyunabilecek şekle dönüştürüp gelmeyi düşünüyoruz, ama çadırımız yanımızda olacak. Bu yıl çadırların yanına arabalarımızı yanaştırma imkanımız olacak mı?

İkincisi şarj etmemiz gereken aletlerimiz için elektrik kullanma imkanımız olacak mı? (Fotoğraf makinesi, gps cihazı, telefon, kamera ve benzeri)

Üçüncüsü tişört satışı olacak mı? :smiley:

İlk sorunuzdan başlayayım :smiley: Bu sene çadır alanıyla araç park alanı yanyana olacak ve araçlarının yanında kamp kurmak isteyenleri sınıra yerleştireceğiz. Böylece isteyenler araçlarının hemen yanında kamp kurmuş olacaklar. Cihazlarınızı şarj etmek için elektrik olacak ama yine de 12/220V çakmak invertörünüz varsa yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz. Son olarak festival alanında tişört satışlarımız olacak :smiley:

ibrahim kazanci' Alıntı:
iyi akşamlar bungalavlara kalma şartları nelerdir bilgi verebilirseniz teşekkür ederim saygılar

Bungalov konaklaması ve diğer tüm detaylar önümüzdeki hafta asıl duyuruyla birlikte yayınlanacak.

eftaLYa' Alıntı:
Adnan abi :D bekliyoruz.. dört göz ve boş mide ile :D sen malzeme listesi ver biz alalım. ama o sihirli ellerinle pişirmesi senden :D

Yiyecek içecek malzemelerini arabaya yükledim erkenden geleyim çadırımızı iyi bir yere kuralım.

100_1123.jpg

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese gezenbilir aile fertlerine, güzel bir kamp olacağı belli, ancak her katılan aracıyla katılıyor peki benim gibi araçsız arkadaşlar varmı acaba, aracına yol arkadaşı olarak kabul edecek, biri, (iyi bir yol arkadaşı olduğumu söyleyebilirim,)Kampta Adnan beye yemek yapımında yardımcı olacakbiri lazım, olur belki, sabah kahvaltıya tereyağlı muhlama yapacak , yanında tavada hoplatıp pişirilen akıtma(siliğto deriz ) yapacak, kam ateşi etrafnıda otururken çay demleyip , servisi yapacak biri olmalı bunları yapmayada adayım ama , ilk defa bir kampa katılmak istiyorum ama, hiç bir araç gerecim yok desem katılamazmıyım, orda konaklıyacağımız bir çadır veya tesis olurmu, dışarıda kalmam herhalde, avrupa yakasından aracıyla katılacak arkaaşlar , veya aileler varsa bu konuda yardımcı olurlarmı acabaa????

Öznur hnm herkese yanımızda yer var böyle giderse festivalde yemek yarışmasıda olursa şaşmamak lazım uyku tulumu
konusunda yardımcı olabilirim birde kalacak çadır ayarlarsanız iş tamamdır. (Gelirken mıhlama malzemelerinide unutmayın).

EKARAIS' Alıntı:
Eşinize büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm. İnşallah kalıcı olmaz. Bu olumsuz deneyimin çok güzel anılarla silinmesini dilerim.

Selam ve Sevgilerimle

Yanıkların olduğu yerlerde bir kaç ben var ama umarım önemsizdir. :-\

mezeci_67' Alıntı:
Yiyecek içecek malzemelerini arabaya yükledim erkenden geleyim çadırımızı iyi bir yere kuralım.

ooooo adnan hocam yine tam teçhizat geliyoruz bakıyorumda =)))
görüşmeyi isterim

rüzgarın esiş yönüne göre ben de aranızda olabilirim arkadaşlar:smiley: bana boyraz gerek boyraz:smiley:

Serdar gel be canım :smiley: Özledik hem mana ile görüşmüş oluruz.. (Görüşmediğimiz süre içinde sigarayı bıraktım.. şaka gibi :D )

selam herkese hiç kamp deneyimim olmadığı için tereddütte kaldım Tayfun bey, , böyle bir etkinliğe katılmayı çok istiyorum aslında ama ,hiç katılmadım şimdiyekadar, kendim şeker hastasıyım, çok sıcağa gelemiyorum, rahatsızlanıp kamp arkadaşlarında keyfini kaçırırım diye korkuyorum, inşallah bir şey olmaz, katılmak isterim, Avrupa yakasından katılacak ve aracı müsait arkadaşlar varsa, (araç yakıt ücretinde bende katkıda bulunmak şartıyla) araç yolcusu olarak kabul ederlerse memnun olurum Adnan bey elbette gelirsem yardımcı elemanınız hazırrr peynir, mısır unu ve tereyağı bendennnn hayırlısı olur inşallah,

eftaLYa' Alıntı:
Serdar gel be canım :smiley: Özledik hem mana ile görüşmüş oluruz.. (Görüşmediğimiz süre içinde sigarayı bıraktım.. şaka gibi :D )

Sigara ??

Tebrikler Esra,

Sigara kullanmış ve bırakmış biri olarak , bende tebrik ediyorum :smiley:))) Bırakamayanlara ;

"Sigara beyinde bitirildiğinde cidden vücut istemiyor" görüşü ne kadar doğru bunu anladım, deneyin pişman olmucaksınız.:smiley:

sedat'ım hobaaaa (murat can) ile ismail geliyorlar mı ?
tşk.

gökhan abin

Ah keşke bir hafta önce veya bir hafta sonra olaydı, o hafta için 4000 km.lik doğu turumuz var, katılmayı çok istediğim bir aktivite daha kaçıyor :(

Aktiviteler arasında yer alacak kuş gözlem etkinliği ayrıntıları belli olursa gözlemci platformlarında paylaşayım en azından...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri