3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

MYWAY' Alıntı:
VKOD olarak bizde gelmeyi düşünüyoruz

Sevindim. Dostları görmek ayrı bir mutluluk veriyor. Zevkli geçen bir organizasyon. 2009 Topuk Yaylası'ndakinin tadı damağımda kalmıştı.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Bu sene vazgeçildi diye 1 haftadaır bakmıyordum, meğersem yapılacakmış, süper bir haber.

vazgeçerlerse dernek binasının önüne çadırımı açar eylem yaparım 10 gün orda kalırım :D

cidowsky' Alıntı:
vazgeçerlerse dernek binasının önüne çadırımı açar eylem yaparım 10 gün orda kalırım :D
Çiğdem ... vazgeçtilerdiyse bile senin bu tehditinden sonra yapılmasına karar vermişlerdir ... yani olacağı kesinleşti demektir ... ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:

Yok yok öyle birşey söylenmedi, ben sanırım yapmayacaklar diye düşünmüştüm. Yanlış anlaşılma olmasın sakın. :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Çiğdem ... vazgeçtilerdiyse bile senin bu tehditinden sonra yapılmasına karar vermişlerdir ... yani olacağı kesinleşti demektir ... ;D ;D ;D

ertugtul abi ben daha 10 gün derken az bile söyledim gözleri korkmasın diye yıl sonunda işsiz kaldığımda bu gün 1 yıla kadar uzayabilir

bu arada ben yeni bir iş kolu bulmuş oldum ücretli eylemcilik yapılır ;D ;D

bam bam' Alıntı:
Geçen seneki festivale katılmıştım gayet eğlenceli güzel bir ortamdı ama bu sefer mutlaka gölge bir alandan yer ayırtmak istiyorum geçen seferde güneşin altında kavrulmuştum çok feci yanmıştım güneş çarpmasıda olmuştu cumartesi eve dönmüştüm valla feci ,neyse gelen arkadaşlar yanlarında mutlaka ne olur ne olmaz güneş çarpmasına karşı ilaç ve yüksek korumalı krem yanlarında bulundursunlar bunu hatırlatıyım dedim geçen seferki benım olayı kimse yaşamasın diye sevgiler

Geçen sene eşim ikinci derece yanıklardan dolayı günlerce kıvranmıştı. Yaralarının izleri herhalde ebediyen kalacak. Bu sene benzer bir çifte standart durumu yaşanırsa ayağım toprağa değmeden dönmek niyetindeyim. Canımızı sokakta bulmadık.

Eşinize çok geçmiş olsun.. :(

Geçen sene çifte standart olmamıştı aslında.. Daha erken gelenler bizim kamp yapmamız için izin verilmiş olan ağaçlık alanlara kurdular çadırlarını. Daha geç kalanlar malesef açık alanda kalmak zorunda kaldı.
Bu yıl böyle bir alan sorunumuz yok çok şükür.

Oyunlar sırasında hepimiz gün boyu güneş altındaydık.. Benim gibi epey esmer olanlar pek etkilenmiyorlar ama ciltleri hassas beyaz tenli arkadaşlarımız cidden sorun yaşayabiliyor.

Yine oyunlar esnasında gün boyu güneş altında olacağımızı göz önünde tutarak gerekli korunmalarınızı sağlamanızı öneririm. (Güneşlik, koruyucu kremler, şapkalar ve hatta gerekirse şemsiye.. )

:smiley: Sağolun. Bu, geçen seneden bu yana duyduğumuz ilk geçmiş olsun oldu. :'(

1.cisinde siteye üye değildim bu yüzden yoktum 2.ci gezide siteye üye olduğum için ordaydım nasipse 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivalinde orda olmaya çalışacağım site yöneticilerine şimdiden teşekkürler ırganizasyon için saygılar

Off_Road' Alıntı:
Geçen yıl yapılan şenlik paylaşım forumu incelendiğinde pek fazla soru kalmıyor aslında ... verilen koordinatlar tam olarak geçen yılki aynı yermi bilemiyorum ama bulmak pek sorun olmayacak.. :smiley: Bu forum başlığı ön duyuru olduğuna göre demekki asıl duyuru için başka bir başlık açılacak ::smiley: .. çokta fazla zaman kalmadı ..
açıklamalar için teşekkürler..

Ertuğrul hocam geçen sene Düzce'nin Topuk Yaylası'ndaydık, bu sene Bolu Aladağlar'dayız. Katılmak isteyen dostlarımızın hazırlıklarını yapabilmesi için kesinleşmiş bilgilerle tarih, içerik ve bölge konusunda bilgilendirmek için ön duyuruyu açtık. Festivalin tüm detayları önümüzdeki haftaiçinde yayınlanacak ;)

bam bam' Alıntı:
Geçen seneki festivale katılmıştım gayet eğlenceli güzel bir ortamdı ama bu sefer mutlaka gölge bir alandan yer ayırtmak istiyorum geçen seferde güneşin altında kavrulmuştum çok feci yanmıştım güneş çarpmasıda olmuştu cumartesi eve dönmüştüm valla feci ,neyse gelen arkadaşlar yanlarında mutlaka ne olur ne olmaz güneş çarpmasına karşı ilaç ve yüksek korumalı krem yanlarında bulundursunlar bunu hatırlatıyım dedim geçen seferki benım olayı kimse yaşamasın diye sevgiler

deserteagle' Alıntı:
Geçen sene eşim ikinci derece yanıklardan dolayı günlerce kıvranmıştı. Yaralarının izleri herhalde ebediyen kalacak. Bu sene benzer bir çifte standart durumu yaşanırsa ayağım toprağa değmeden dönmek niyetindeyim. Canımızı sokakta bulmadık.

Eylem bey eşiniz için çok üzüldüm, çok büyük geçmiş olsun. Keşke haberdar etseydiniz bizi, çaresine bakardık. Can sana da üzüldüm şimdi. Geçen sene iyi bir tecrübeydi bizim için, bu sene herşey çok daha büyük bir titizlikle düşüldü. Malesef geçen seneki kamp alanımız çok büyük değildi ve festivale katılım beklentimizin çok üzerinde olunca ben dahil bir çok arkadaşımız çadır konusunda sıkıntı yaşadı. 2 günü hamakta yarım saatlik uykuyla geçirmek zorunda kaldım. Bu sene kamp alanımız o kadar büyük ki, binlerce çadırı çok rahatlıkla kurabiliriz. Üstelik tamamı ağaçlık alan... Fikir vermesi için bir fotoğraf yüklüyorum. Bungalovların arkası gidebildiğiniz yere kadar orman ;)

[attachment=1]

5031117.jpg

Öncelikle eşinize geçmiş olsun Eylem Bey.Arkadaşlar yeterki hava,güneşli,güzel olsun,en büyük sorunumuz bu olsun :smiley:Beyaz ötesi ben ve 45 faktörlü koruyucu kremim orada olucaz.Gerekli durumlarda herbir faktörünü tek tek paylaşabilirim duyurulur ;)

Birincisinden haberdar bile olmadığım, ikincisine maalesef katılamadığım festivalin üçüncüsüne hazırlıklarımızı başlattık. En sevdiğim insanla birlikte, cuma gününden itibaren olmasa da cumartesi öğleye doğru katılmayı düşünüyoruz.

Sormak istediğim bazı şeyler olacak, bildiğim kadarıyla geçen yıl karavanlar ve çadırlar için yerler ayrıydı ve çadır kurulacak yerlere araçlar sokulmamıştı (Yanlış da hatırlıyor olabilirim). Kamp ve çadırda uyuma deneyimimiz çok fazla olmadığı için aracımızı elimizden geldiğince mikrokamper şekline yani en azından geceleri içinde uyunabilecek şekle dönüştürüp gelmeyi düşünüyoruz, ama çadırımız yanımızda olacak. Bu yıl çadırların yanına arabalarımızı yanaştırma imkanımız olacak mı?

İkincisi şarj etmemiz gereken aletlerimiz için elektrik kullanma imkanımız olacak mı? (Fotoğraf makinesi, gps cihazı, telefon, kamera ve benzeri)

Üçüncüsü tişört satışı olacak mı? :smiley:

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

geçen seneki festival 19-21 haziran da yapılmış ... keşke bu sene de o tarihlerde olsaydı.. karadeniz turuna katılacağım için gelemicem.. güzel saatler geçirmeniz dileğiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR