3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

ohh beee sonunda yaşasın nasipse ordayız.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

vatana millete hayırlı olsun

dogan oto

listeye bnaşlayalım

001...... DOĞAN OTO Selahattin, Kazım DOĞAN.. DEFENDER

nasipse ben de varım.festivale ilk katılışım olacak heyecanlıyım...tüm arkadaşlarla bir arada olmak..o çok güzel işte:smiley:)

Bu sefer KAÇMAZZZZZ :D :D :D (inşallah ;D)

Bundan önce gerçekleştirdiğimiz 2 Festivalimiz de çok keyifli olmuştu, bu festivalimizin ilk ikisinden çok daha keyifli olacağından eminim, Aladağlar bölgesi inanılmaz güzel doğaya sahip, bir de Gezenbilir Ailesi ile birlikte olunca keyfine doyum olmuyor.. Hazırlıklar tamam ben de erkenden orada olacağım :D

Efeciğim, senin ilk kampın ve aramıza hoşgeldin, dağlardan hiç inmemeni diliyorum :smiley:

efe' Alıntı:
bu pazar dernekte yiyenbilir olarak kamp yapıyoruz Aladağlar niyetine. Dağcılar bile yüksek irtifa için etap etap kamp yaparak şahikaya varıyor. Bünyeyi şimdiden hazırlamak lazım ;)

hep kış kamplarına gittiğimiz ve en son bu yılın kara kışında orda oldugumuz -17 leri gördüğümüz ve gölü hep karla kaplı, buz tutmuş olarak gördüğümüz aladağları nasipse yazın görme şansımız olacak. dört gözle bekliyorum aladağlar festivalini

Artık kaçmaması lazım ;)

Çok renkli bir festival olacak.Ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.

Nihayet beklenen haber, 3 araç inşallah ordayız, organize eden herkese çok teşekkürler :D :D :D

Haydi hayırlısı bakalım ;)

harıka bır haber ;)sabırsızlıkla beklıyoruz........ ::smiley:

sonunda hazırlıklar başladı !!!

geçen sene tadı damagımızda kalmıştı ,etkinliklerden zamanın nasıl geçtigini bile anlamadık,tüm dostlarımızla beraber olmak için sabırsızlanıyoruz.

dört gözle bu festivali bekliyoruz.

pancarmotorcu' Alıntı:
geçen sene tadı damagımızda kalmıştı ,

hasan tadı damağımda kalmaktan söz açılmışken, hani henüz tadamadığım benim emaneti artık yaptırıp getirirsin bir zahmet :D 3 günlük ara vereceğim diyete ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri