3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,419
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Off_Road' Alıntı:
Orhan hocam, götürdüğünüz ekip benimle röportaj yapmayı teklif ederken beni çok ünlü birisi yapmayı garanti eden ( haliyle benimde kabul ettiğim ;D ) ekip ise YABAN TV'den olduklarını söylemişlerdi ... Yönetici arkadaşlardan birisi ise festival görsellerinin Yaban TV de yayınlanacağı gün saati vb bilgilerini bu forumda bilahare ilan edeceklerini söylemişti ... :D
Gazeteci olan bayan arkadaş ise Zaman gazetesi grubundan olduğunu ve bu etkinlikle ilgili alıntıları aksiyon dergisinde yayınlıyacaklarını söyledi...

helikopter ile çekim yapanlardı ,kanallardan biri ise bir tanıdık mutlaka bulunur,bizlere birer cd yaptırabiliriz diye düşündüm, ayrıca senin röpörtajı
senin kadar bende heycanla bekliyorum hayırlısı olsun.

Etiketler

orhan abiciğim umarım bu sefer bizden kopmana gerek kalmaz lütfen kızına sevgilerimi ilet bi an önce toparlasın kendini bak yaz geliyo artıkın eşinde kızında bize katılsın olmuyo böle ama :D herkese iyi geceler yarın sabah sınavım var erken yatıyorum yarın geri kala nfotoları yükleyeceğim

Adnan bey (mezeci_67) biz içine su konuldugu zaman beyazlama konusuna karışmıyoruz,onun özel hayatı. ::smiley: ::smiley:
Kampta şenolla karşılaşamadık bahaneyle sizlede tanışmış olurduk,şenol hiç haber vermediğinden gelmiş ve gitmiş gezenbilir organizasyonu sayesinde seneye inşallah görüşürüz. ::smiley: ::smiley:
beklemekteyim adres aynı. BOLU.

muzafferYILDIRIM' Alıntı:
Adnan bey (mezeci_67) biz içine su konuldugu zaman beyazlama konusuna karışmıyoruz,onun özel hayatı. ::smiley: ::smiley:
Kampta şenolla karşılaşamadık bahaneyle sizlede tanışmış olurduk,şenol hiç haber vermediğinden gelmiş ve gitmiş gezenbilir organizasyonu sayesinde seneye inşallah görüşürüz. ::smiley: ::smiley:
beklemekteyim adres aynı. BOLU.

Muzaffer bey belki seneden önce görüşürüz mart sonunda yedigöllerde falan Bolu'ya gelirsek uğrarız iyi akşamlar her şey gönlünüzce olsun.

Merhaba biraz geç oldu ama bunlarda benim makinadaki fotolar :D

100_1646.jpg

100_1647.jpg

100_1648.jpg

100_1649.jpg

100_1650.jpg

Artık ekibimizde bir gelenek haline gelen ve o yapılmadığı zaman kendimizi eksik ve doymamış hissettiğimiz CANSUCUK ;D ;D ;D ;D

100_1651.jpg

100_1652.jpg

100_1653.jpg

100_1654.jpg

100_1655.jpg

Bunlarda detayda gizlenen doğa güzellikleri. Ben mekanı ve organizasyonu çok beğendiğimi tekrar ediyorum.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

_MG_3289.jpg

_MG_3611.jpg

_MG_3775.jpg

Saturation.jpg

cidowsky' Alıntı:
orhan abiciğim umarım bu sefer bizden kopmana gerek kalmaz lütfen kızına sevgilerimi ilet bi an önce toparlasın kendini bak yaz geliyo artıkın eşinde kızında bize katılsın olmuyo böle ama :D herkese iyi geceler yarın sabah sınavım var erken yatıyorum yarın geri kala nfotoları yükleyeceğim

:D öpüyorum seni başarılar,yanına su al.

Sözün bittiği, resimlerin konuştuğu an ;D ;D ;D ;D
Çiğdem yorum senin ;D ;D ;D ;D

100_1674.jpg

100_1675.jpg

100_1676.jpg

100_1677.jpg

100_1678.jpg

yelkenci' Alıntı:
Sucuklu yumurtada da iddalıyız ;D Bu arada biz de kavunumuzu derede unuttuk ::smiley: Yiyenlere afiyet olsun :D
yelkenci abim sucuklu yumurtanı bilmem, kavuna geçmiş olsun , ama bir olay gordüm o resimlerde antrıkotlar harika gözüküyor,çakır yağlı olay budur derim kasap olarak başkada birşey demem afyet olmuştur eminim. ;) :D ;D

Canımız ;D sıkılmıştı biraz kurtlarımızı dökmemiz lazımdı ;D ;D ;D

100_1680.jpg

100_1682.jpg

100_1687.jpg

100_1691.jpg

100_1692.jpg

Derken Cumartesi gecesi ve gece yapılan trekking :D :D :D ;D

100_1694.jpg

100_1695.jpg

100_1698.jpg

100_1699.jpg

100_1701.jpg

Baran 54' Alıntı:
yelkenci abim sucuklu yumurtanı bilmem, kavuna geçmiş olsun , ama bir olay gordüm o resimlerde antrıkotlar harika gözüküyor,çakır yağlı olay budur derim kasap olarak başkada birşey demem afyet olmuştur eminim. ;) :D ;D
Teşekkür ederiz oldu olmaz mı :D O ortamda herşey çok güzeldi her şey keyifle yendi içildi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri