3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,422
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

sanırım herkez 1000 tane fln resim çekmiş ellerinize sağlık

2010_07040029.jpg

Etiketler

hiç kimse kusura bakmasın kampın yıldızı ,EFE ciğerlerine bolca temiz hava depolamışsındır, gezenbilir ailesi içinde ,böyle kamplarda, etkinliklerde büyüyeceksin inşallah, ve bir gün gelecek tırmanma duvarında göreceğiz, bir gün gelecek, camurların içinde gazlarkan göreceği, ve alkışlıyacağız tabikiii, şansın bahtın açık olsun, maxşalllah allah baığışlasın annene ve babana, sağlıkla ve mutlukla büyü, kamplarımızın neşesi olmaya devam etttt

aahhkatibim_34' Alıntı:
hiç kimse kusura bakmasın kampın yıldızı ,EFE ciğerlerine bolca temiz hava depolamışsındır, gezenbilir ailesi içinde ,böyle kamplarda, etkinliklerde büyüyeceksin inşallah, ve bir gün gelecek tırmanma duvarında göreceğiz, bir gün gelecek, camurların içinde gazlarkan göreceği, ve alkışlıyacağız tabikiii, şansın bahtın açık olsun, maxşalllah allah baığışlasın annene ve babana, sağlıkla ve mutlukla büyü, kamplarımızın neşesi olmaya devam etttt

Ne kadar güzel bir durum değil mi..? Yüzlerce Amcası-Dayısı-Teyzesi-Halası var.Hani bizde adettir ya...fotoğrafını çekerken yumur yumur bacaklarını mıncıklayasım geldi,kıyamadım.Allah analı babalı büyütsün EFE yi kamplarda hasret gideririz artık.

Allah nazardan saklasın ,sağlık ve sıhatli bir ömür versin.

Resimleri gördükçe biraz daha üzüldüm halbuki busene kesin kararlıydım Tüm Gezenbilir ailesiyle bir arada olmak onlarla tanışıp doğanın ve festivalin tadını çıkarmak hazırlıklar tamamdı ama Hanımın rahatsızlığı bu etkinliğede katılmamı engelledi bende resimlerle avunuyorum artık Festivalde Emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER

PajeroCat' Alıntı:
Can (Bam Bam) selam;
Tirbişonun çantamdan çıktı..
Bir dahaki buluşmada vermek üzere..
Ankaraya selam:smiley:)
Murat AYRAL

[attachment=1]

Murat abi sorun değil sende dursun düşünmen yeter teşekkürler iyi günler

acemikaravancı' Alıntı:
Resimleri gördükçe biraz daha üzüldüm halbuki busene kesin kararlıydım Tüm Gezenbilir ailesiyle bir arada olmak onlarla tanışıp doğanın ve festivalin tadını çıkarmak hazırlıklar tamamdı ama Hanımın rahatsızlığı bu etkinliğede katılmamı engelledi bende resimlerle avunuyorum artık Festivalde Emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER

Çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir. Merak etmeyin etkinlikler her zaman düzenlenir, ama sağlık daha önemlidir.

VARHUB' Alıntı:
Buradan tekrar hazırlayan ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. 1500 - 2000 kişinin katıldığı böyle bir festivalde ufak tefek bazı aksaklıklar olabilir, biz büyük bir aileyiz, her aksaklık çözülür, yeterki iyi niyetli yaklaşalım. Amatör bir ruh ama profesyonel bir çaba içerisinde hazırlanan bu festivale gelen bizler(en azından kendi adıma yazıyorum) eğlenmeye ve dinlenmeye o kadar kendimizi kaptırdıkki sizleri (festivali hazırlayan gezenbilir ekibi) bu organizasyonda biraz yalnız bıraktık galiba, kusurumuza bakmayın :-\ Ümit ederim gelecek seneki festivalede katılır, sizlerin yanında mümkün olduğunca bizde elimizi taşın altına sokarız. ;)

Sevgi, huzur ve dostlukla kalın :smiley:

Murat abi çok güzel fotoğraflar çok teşekkürler.
ellerine sağlık :smiley:
Ah bide zirvede arabanın için de can'ı çekebilseydikk... ;D ;D ;D

sevgili dostlar gelemedim diye çok üzüldüm boluya kadar gidipte geri dönmek bana çok acı gelmişti..ama şimdi sizlerin yorumlarıyla yaşadıklarınız göre biliyorum ve bende orda varmış gibi hisederek güzel resimlerinizi görüp paylaşmak..ve sizlerin ne yaşadığını gözlerimin önünde canlandırıyorum...çok güzel bir gezi olmuş emeği geçen bütün dostları kutluyorum güzel resimlerinizi beklıyorum saygılar

ozgursenyurt' Alıntı:
Murat abi çok güzel fotoğraflar çok teşekkürler.
ellerine sağlık :smiley:
Ah bide zirvede arabanın için de can'ı çekebilseydikk... ;D ;D ;D

Ah be heyecandan kaçtı ;D ;D ;D ;D

araçlar hepsi muhteşemdi helede 58 plakalar dahada güzeldi sayın hemşerilerimi orda görmek güzeldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR