3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,426
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

.

Resim 087.jpg

Etiketler

ferdane gül' Alıntı:
Çiğdemcim,konuya tam olarak açıklık getirirmisin,anlaşılmadı ?

sadece foto foto öle konuşuyorlar işte boşver bi önemli bi şey yok

off road sıralaması belli mi?
Bilen var mı?

ferdane gül' Alıntı:
Çiğdemcim,konuya tam olarak açıklık getirirmisin,anlaşılmadı ?

ferdaneciğim biz zirve yaptık off road olarak arkadaşlar canın yüzünü karelemekten bahsettiler ya bende dedimki fotograflamaktan daha güzel bişey vardı derken canın o haline tanık olmak olayından bahsettim :D

Çok güzel bir etkinlik olmuş gene ama malesef ben gelemedim :'( Gece arabanın hainliğiyle karşılaştım. Nallıhan yakınlarında gece arıza yaptı mecburen araba başında sabahladım. Cumartesi günü de nallıhandan usta getirdim arabayı tamir etmesi için ama nafile tamirini yapamadı bende aracı kamyona yükleyip eskişehire geri geldim. Nasip değilmiş işallah bir sonrakine diyorum...

en şanslınız benim galiba. festival diye cıktığımız yolculuğu bu gün işe başlayarak sonlandırdım. festival yerine büyük buluşma demek istiyorum. bu büyük buluşmada biraraya gelmek çok güzel oldu.
organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Öncelikle şahsıma ve emeği geçenlere teşekkür edenlere asıl ben teşekkür ederim. Ayağınıza yüreğinize sağlık, memleketimize kadar yüzlerce kilometre yol geçtiniz geldiniz. Mutlu ayrılmanız, gelecek senenin planlarını şimdiden yapmanız beni ziyadesi ile sevindirdi.
Beni üzen tek konu sizlerle bir arada olamamamdı. Daha önceden yapılmış bir program nedeni ile sadece başlamadan bir gün önce geldim ve gitmek durumunda kaldım.

Sizler benim memleketimin serinliklerinde keyif yaparken ben el memleketlerinde sıcakdan pişiyordum ;D
Eşime yaz için söz vermiş ve biletleri festival tarihi ayarlanmadan önce almıştım. Festivalle aynı tarihe denk geldiği için katılamadım ama ailecek yaptığımız, sizsiz etkinliğimizden aşağıda kısa bir özet geçtim :smiley:

Gönüller bir olsun nede olsa GEZENBİLİR :smiley: :smiley: :smiley:

34643_406467347598_729532598_4467830_5857259_n.jpg

35225_406463047598_729532598_4467725_4989477_n.jpg

35225_406463052598_729532598_4467726_3085652_n.jpg

34643_406467337598_729532598_4467828_3889681_n.jpg

bam bam' Alıntı:
Murat abi sorun değil sende dursun düşünmen yeter teşekkürler iyi günler

Rica ederim Can..Ama unutmuşum gerçekten geri vermeyi..
Tekrar kusura bakma..
sevgi ve selamlar..:smiley:

Ala dağlarda neler varmış'ta ben görmemişim :D :D :D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Bu arada AVATARınızda harika ... kutlarım ;D
bütün köpekleri sevsemde Golden cinsi kadar insanlara dost ve yakın olanı yok ... çok güzel :smiley:

Abi bendekini görsen. salak kendini insan sanıyor. döndüğümde bana küstü yüzüme bakmadı .

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ala dağlarda neler varmış'ta ben görmemişim :D :D :D

Pizza kulesini bende görmemiştim Aladağlarda...Ne zaman diktiler bunu..
Heralde festival sonrası .....:smiley:

İlk bakışta cidden şaşkınlık veriyor ama çok hoş fotolar;İlhami Bey ,bu fotoların fazlasını umarım gezi bölümünde eklemiştir.... :smiley:

PajeroCat' Alıntı:
Pizza kulesini bende görmemiştim Aladağlarda...Ne zaman diktiler bunu..
Heralde festival sonrası .....:smiley:

ben camurlara bulandığım sıra herhal ,yada gölün öteki tarafıda olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR