3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,428
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

cc286nc03' Alıntı:
Çok güzel bir etkinlik olmuş gene ama malesef ben gelemedim :'( Gece arabanın hainliğiyle karşılaştım. Nallıhan yakınlarında gece arıza yaptı mecburen araba başında sabahladım. Cumartesi günü de nallıhandan usta getirdim arabayı tamir etmesi için ama nafile tamirini yapamadı bende aracı kamyona yükleyip eskişehire geri geldim. Nasip değilmiş işallah bir sonrakine diyorum...
Geçmiş olsun artık bir sonrakine umarım..
bende Balıkları bizden habersiz yediler heralde diyordum :smiley:

Etiketler

PajeroCat' Alıntı:
Pizza kulesini bende görmemiştim Aladağlarda...Ne zaman diktiler bunu..
Heralde festival sonrası .....:smiley:

Biz buna bakmakla görmek arasındaki fark diyoruz :smiley:

ilhami bey Roma ve İtalya gzenizi güzelgeçmiştir inşallah evet çok sıcak oraları bende gittiğim içiinbiliyorum,
Romada Aşk çeşmesinde dilek parası atmadınız sanırım :smiley:
suyun altı para dolu, gece yarısı boşaltılıyormuş görevliler söylemişti, bir müzede biriktiriliyorkumş gün boyu tekrar aynı şekilde
doluyormuş ,her ülkenin parası var yani , gezmek için güzel, ama yaşamak için gene ülkemizzzzzzz, özellikle yiyecek yönünden, ülkemiz sebzesiylede meyvesiylede zengin bence, Norveç 'e kadar gittik bütün bir Avrupa ülkelerini gördük 21 günsüren bir seyahattti, ama, sadece gezmek için güzel ilginç görülmesi gereken yerler var da, ama genede yaşamak için ülkem diyorum, ve ülkemi çok seviyorummmm ne olursa olsunnn

aahhkatibim_34' Alıntı:
ilhami bey Roma ve İtalya gzenizi güzelgeçmiştir inşallah evet çok sıcak oraları bende gittiğim içiinbiliyorum,
Romada Aşk çeşmesinde dilek parası atmadınız sanırım :smiley:
suyun altı para dolu, gece yarısı boşaltılıyormuş görevliler söylemişti, bir müzede biriktiriliyorkumş gün boyu tekrar aynı şekilde
doluyormuş ,her ülkenin parası var yani , gezmek için güzel, ama yaşamak için gene ülkemizzzzzzz, özellikle yiyecek yönünden, ülkemiz sebzesiylede meyvesiylede zengin bence, Norveç 'e kadar gittik bütün bir Avrupa ülkelerini gördük 21 günsüren bir seyahattti, ama, sadece gezmek için güzel ilginç görülmesi gereken yerler var da, ama genede yaşamak için ülkem diyorum, ve ülkemi çok seviyorummmm ne olursa olsunnn

Bende eski ve yeni albümlerden başlayayım dedim ama hatun ayıptır orhan yeri değil dedi.

çok güzel bir etkinlik olmuş.Gelemediğimiz için üzüntümü artıran siz sevgili kardeşlerimi görememiş olmamdır.Birdahaki sefere görüşmek dileği ile. kasım çarhoğlu

PajeroCat' Alıntı:
Pizza kulesini bende görmemiştim Aladağlarda...Ne zaman diktiler bunu..
Heralde festival sonrası .....:smiley:
gölün diğer tarafındaymış muratcığım

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Geçmiş olsun artık bir sonrakine umarım..
bende Balıkları bizden habersiz yediler heralde diyordum :smiley:

eğer gelebilseydim inanın festival alanında elimde balıklarla " Ertuğrul Bey siparişleriniz hazır" diye bağıra bağıra gezecektim ;D

mehmetkasim' Alıntı:
çok güzel bir etkinlik olmuş.Gelemediğimiz için üzüntümü artıran siz sevgili kardeşlerimi görememiş olmamdır.Birdahaki sefere görüşmek dileği ile. kasım çarhoğlu

Kasım abi gelseydiniz çok güzel olurdu. Ama merak etme zirvede kulaklarını çook çınlattık, anlata anlata bitiremedik ;D ;D ;D ;D

Başka gezilerde görüşmek dileğiyle

Murat

bütün sivaslı hemşerilerimide kutluyorum...hepside bomba gibiller vallahi..birde ben orda olacaktımkı gel gör..ama üzüldüğüm bir şey var..ben kaarvanla gelecektım kısmet olmadı boludan gerı donduk..ama dıkkatımı çeken orda karavan cıların olmayısı hıc resım goremedım karavan ların bır tane belkı ama..demekkı gelsekte jip lerin aradsında karavan fark edecekti..sağlık olsun saygılar

IMGP3199.jpg

cc286nc03' Alıntı:
eğer gelebilseydim inanın festival alanında elimde balıklarla " Ertuğrul Bey siparişleriniz hazır" diye bağıra bağıra gezecektim ;D
:D sağlıklar olsun umarım yakın bir tarihte bunu yinede gerçekleştirebiliriz...
aracınızın sorunu büyük değildi umarım ..
selamlar

58ayhan' Alıntı:
bütün sivaslı hemşerilerimide kutluyorum...hepside bomba gibiller vallahi..birde ben orda olacaktımkı gel gör..ama üzüldüğüm bir şey var..ben kaarvanla gelecektım kısmet olmadı boludan gerı donduk..ama dıkkatımı çeken orda karavan cıların olmayısı hıc resım goremedım karavan ların bır tane belkı ama..demekkı gelsekte jip lerin aradsında karavan fark edecekti..sağlık olsun saygılar
karavan vardı ben 2 tane gördüm ..en çokda 3 taneydi sanırım.Festival duyurusu içinde ayrı bir başlık açılmıştı karavancıların etkinliği için ama ne yazıkki pek ilgi olmadı gibi..
Bu arada aman Kangallara dikkat .. sıcağı pek sevmezler bilirim.Geçen gün gazetede okudum Kangal yarışmasında maalesef 37 C sıcakta saatlerce bekletilen güzelim hayvanlardan birisini telef etmişler... :mad:

erturul kardeşim ilgine çok sağol saten bu kangal sivastaydı o ıklıme alışık bılyorsun ..ben erdeğe getırmiştım sıcaktan bakamadım bır arkadaşın çiftliğine gondermiştim..ne yapalım köpek işide bir hastalık benım için saygılar

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
ben camurlara bulandığım sıra herhal ,yada gölün öteki tarafıda olabilir.

Belkide araçlarımızla çamuru eşelemelerimizden dolayı Pizza kulesi eğrildi Orhan bey..:smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR