3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,415
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

cidowsky' Alıntı:
ben bu fotoları görünce kahkaha atmak geldi içimden her nedense ;D ;D sabah sabahda iyi geldi..
ceranus' Alıntı:
Ben de kahkahalar atıyorum şu anda ;D

bende arkadaşlar ama ben içime doğru gülüyorum çok güzel anlardı burdan o kadar dik gözükmüyor ama hepimiz yusuf yusuf olduk açıkcası her ne kadar benım kadar belli etmesenizde oldunuz yanı

bambam:eee burdan nasıl döncez
cidowsky:en fazla ölürüz ne olcak

orda çok rahatlattın yanı tekrardan saol

Etiketler

Sevgili hephahistos arkadaşım fotoğraflarının tümü çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler ;)

Bu sayfayı da ziyaret edelim arkadaşlar.

Seyfe Gölü'nde Su Şenliği ve Anıtkabir Ziyareti (10-11 Temmuz 2010)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58702

bam bam' Alıntı:
bende arkadaşlar ama ben içime doğru gülüyorum çok güzel anlardı burdan o kadar dik gözükmüyor ama hepimiz yusuf yusuf olduk açıkcası her ne kadar benım kadar belli etmesenizde oldunuz yanı

PUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAA valla ben orda gayet rahattım da senin gerginliğinden biraz gerildim

arkasdaşlar fotolar süper fakat hiç video çeken yok mu acaba?
helikopter haricinde..

bam bam' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(hani ses efekti olsun diye ;D)

Mr. RED ;) ;D ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(hani ses efekti olsun diye ;D)

Mr. RED ;) ;D ;D ;D ;D

murat bu MR. RED kim oluyo acep puhaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kamp yaptığımız yer çocuklar için çok eğlenceliydi...

dscn0419.jpg

Bungolow bölümünde seneye güzel bir kafaterya olacak...(inşaat halindeydi)

dscn0440a.jpg

TEMA-Kütahya'dan GEZENBİLİR adına 6 adet Sarıçam fidanı dikilmiştir.(Seneye kontrol edilecek) Adnan Beye (mezeci_67) portatif kürek için teşekkürler.

dscn0457r.jpg

GEZENBİLİR ailesi geriye sadece teker izi ve kül bırakmamalı...etkinliğe fidan dikimi eklenerek küçük bile olsa GEZENBİLİR ormanı oluşturmalı diye düşünüyorum.

dscn0466w.jpg

Bu ağaç taşın çatlağından kendi halinde yetişiyorsa,bizim fidanlar toprakta mutlaka yetişir.

dscn0509ik.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı oteliyle Kampımız arasındaki köprü...Kaynak suyu ve tuvalet ihtiyacı için çok kullandık.

dscn0505u.jpg

Herkes kendi çadırının önünde ateş yaktığından büyük kamp ateşine ilgi yoktu..

dscn0532p.jpg

dscn0532p.jpg

Merhabalar biz de şenliğe İsanbul' dan katıldık. Bolu ve çevresini gezdik ancak Aladağlara ilk defa etkinlik sayesinde gittik.Kamp hayatına alışkın olduğumuzdan ve doğayı sevdiğimizden dolayı şenlik bizim için güzel geçti.Göl kıyısında yürüyüş yaptık ,spor yapma olanağı bulduk kısacası bizim için güzel bir haftasonu oldu.Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz... :D :D :D

Resim 567.jpg

Resim 632.jpg

Resim 639.jpg

Resim 647.jpg

Resim 767.jpg

Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.

Adnan ağabey neredesin.? Yemek fotoğraflarını bekliyoruz.
:smiley:

Sucuklu yumurtada da iddalıyız ;D Bu arada biz de kavunumuzu derede unuttuk ::smiley: Yiyenlere afiyet olsun :D

Resim 752.jpg

Resim 754.jpg

Yaaaaaaa özelliklemi bu saatte koyuyorsunuz bu resimleri :eek: :eek:Fena halde canım çekti karnımda aç zaten :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR