3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,415
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

bizde seninle tanıştığımıza çok memnun olduk hep böyle cıvıl cıvıl ve neşeli kalırsın umarım

Etiketler

dönüş yolu ne yazıkki...umarım seneye görüşürüz ....
ismail bey ve sevgili eşine hoş sohbetleri ve özellikle fotograflar için
Sivas lı dostlara offroad daki eğlence için
başta Zerrin hanım ve Ender bey olmak üzere sabahın 4 ünde de hala katılımcılar için koşuşturan tüm GEZENBİLİR ailesine her şey ama her şey için teşekkürler....

gezenbilirbircan (48).jpg

gezenbilirbircan (49).jpg

gezenbilirbircan (50).jpg

bu ağaç kalaslarının üstü toplu resim çektirmek için çok uygun bir yermiş,??? kimsenin aklına gelmemiş , artık seneyi
birde sanırım en çok sigora ve bira tüketilen kamp etkinliği i olmuşşşş,resimlerden gördüğm kadarıyla büük yakılan kamp
ateşi güzel görünüyor ekrandan içimizi ısıttı sanki, dere içine kurulan masa iyi olmuş, ayaklarınızı dere içinde çok güzel ve serinletici gözüküyor,birazda dağınık kurulmuş cadırlar, dere kenarı çok güzel düşünülmüş , çadır kurmak için
elbette böyle farklı görüşte insanlar bir araya gelince hepsini memnun etmek elbette mümkün olmuyor, ama elinden geldiğince kalabalığa ve ortama uyum sağlamaya çalışarak zevk almaya çalışmak lazım ?????

Bu arada offroad fotograflarının büyük bir kısmı ismail beye ait ...heyecanla fotografları yükledim ama izin almadığım için özür dilerim kendisinden...

sertem41' Alıntı:
Selam;

Benim de nacizane bir fikrim var, daha sonra daha detaylı paylaşacağım ama ilk aklıma gelen yaka tanıtım kartları yadadaha faklı birşey olabilir. Böylece insanlar sadece araçlarıyla tanınmazlar, kişi olarak da daha rahat kenilerini tanıtmış olurlar.

Saygılar.
Serhat Bey,yaka tanıtım kartlarını geçen yıl katılan biri olarak ön duyuruda ihtiyaç olaraç belirtmiştim ama sanırım bu yıla yetişmedi;seneye inş....

hephahistos' Alıntı:
:smiley: arkadaşlar tekniğin adı panning... seneye daha iyilerini yaparım... biraz bulanık oldular ama pek bu şekilde çeken olmamış...

Çok hoş olmuş hephahistos..Emeğine, ruhuna sağlık:smiley:

bircanefe' Alıntı:
Bu arada offroad fotograflarının büyük bir kısmı ismail beye ait ...heyecanla fotografları yükledim ama izin almadığım için özür dilerim kendisinden...

Ne demek Bircan hanım...memnuniyetle..

Bütün Sakarya ekibi başta siz,Zeki bey,Hakan bey,Leyla hanım,İsmail bey Kadir bey ve ailesi başta Sedat bey olmak üzere tüm gezenbilir ailesi ve emegi geçen bütün arkadaşlara buradan ayrı ayrı teşekkürler

Ne iyi etmişlerde bu etkinligi düzenlemişler.. :D :D :D :D :D :D

Bircan, seninle tanıştığımza çok sevindim, festival alanı girişinde sabahın 4'ün de ayağında ki kocaman botu görüp, rahatsızlığını söylediğinde çok şaşırmıştım ve işte budur demiştim :smiley: katılımın ve ayağında ki rahatsızlığa rağmen yarışman süperdi, seni bir kere daha kutluyorum :smiley:

bircanefe' Alıntı:
....başta Zerrin hanım ve Ender bey olmak üzere sabahın 4 ünde de hala katılımcılar için koşuşturan tüm GEZENBİLİR ailesine her şey ama her şey için teşekkürler....

Dönüş yolu hüznü her zaman yaşanıyor, keyifli zamanlar geçirmek için ve yarışlarda olabilmen için seneye yine hep birlikte oluruz umarım :smiley:

bircanefe' Alıntı:

ben bu fotoları görünce kahkaha atmak geldi içimden her nedense ;D ;D sabah sabahda iyi geldi..

Ben de kahkahalar atıyorum şu anda ;D

Boloff çok çalıştı organizasyona yetiştirmek için yapmadıkları bi dokuz taklaları kaldı bürokrasiyi aşabilmek için,seneye o dokuz taklayı Boloff la birlikte atarız inşallah. ;D
ufak tefek gecikmeler ve aksaklıklar tuzu biberi, çokta güzel oldu EMEĞİ GEÇENLERE Teşekkür ederim.
Pardon kavun güzelde,derenin içinde korkmuş bidaha yalnız bırakmayınız kavunları dağ başında mutlaka yanında bir büyüğü olsun, korkmasın garip. ::smiley:

saygılarımla.

Off_Road' Alıntı:
Ender arkadaşımız bence gün bitmeden yükler diyecektim ama ... günün bitmesinede sadece 33 dakika kalmış.. ::smiley:

Ertuğrul Abicim;

Helikopter görüntüleri montajlanıyor 1 hafta içinde elimize ulaşacak buradan yayınlayacağız.

Elimde ham görüntüleri bile yok full hd çekim olduğu için bekleyeeğiz hep beraber
selamlar
ender

bircanefe' Alıntı:
ismail bey ve sevgili eşine hoş sohbetleri ve özellikle fotograflar için
Sivas lı dostlara offroad daki eğlence için
başta Zerrin hanım ve Ender bey olmak üzere sabahın 4 ünde de hala katılımcılar için koşuşturan tüm GEZENBİLİR ailesine her şey ama her şey için teşekkürler....
Lafı bile olmaz görevimiz gelip güzellikler kattığınız için, hızına bile yetişemediğimiz pozitif enerjiniz için esas biz teşekkür ederiz. En kısa zamanda yine bir etkinlikte görüşmek üzere

Selamlar
Ender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR