3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,419

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Mustafad' Alıntı:
İyi akşamlar.
Etkinlik için emek harcayanlara çok çok teşekkürler, kolay olmadığının farkındayız. Kişisel olarak çok memnun kaldım, kamp yerinin doğası muhteşemdi, bence Bolu ile kamp yeri arasındaki yolu katetmek bile çok güzeldi. Beni aralarına kabul eden Sivas ve Kayseri grubuna ayrıca teşekkürler.

Mustafa abi o ne biçin söz öyle ( büyüğümsün ama okumamış olayım bu mesajı ). Senin gibi bir abimizle mümkünse her etkinlikte yanyana olmak isteriz.

Ama ayrılırken haber vermemenin cezasınıda ilk etkinlikte keseceğiz haberin olsun. Selamlar, görüşmek üzere...

Mustafad' Alıntı:
Sizlere haber vermeden ayrılmak zorunda kaldım, umarım yanlış anlaşılmamışmdır. Mazeretimi sonraki etkinlikte arz etmeye çalışırım. Tüm ekibe(Sivas-Kayseri) selamlar.

Mustafa abi bu mesajını sonradan gördüm, mazeretine göre cezanda indirim yaılacaktır :D . Umarım önemli bir konu değildir. Selamlar...

COMPETUS' Alıntı:
Yaaaaaaa özelliklemi bu saatte koyuyorsunuz bu resimleri :eek: :eek:Fena halde canım çekti karnımda aç zaten :'( :'(
:D Doğru söylüyorsunuz gerçekten de yemek zamanına denk geldi ama tamamen tesadüf ;D

3. Gezenbilir Festivalimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve tüm katılımcı Gezenbilir Ailesine çok teşekkürler ediyoruz.

bütün açıklamalarınıza yürekten katılıyor ve siz dahil emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum... sanırım gelecek yıl ben dahil yükünüzü paylaşacak çok sayıda gönüllü olacaktır ... yeterki yeterli süre önce görev paylaşımı ve nerde nelere ihtiyaç olduğu bildirilsin ..
selamlar ..

Ertuğrul Bey;

Sizin gibi ben de görev verilirse almaya hazırım, bu sefer hazırlıklar daha önceden yapılacak sanırım.

Selamlar.

endy' Alıntı:
Ertuğrul Abicim;
Helikopter görüntüleri montajlanıyor 1 hafta içinde elimize ulaşacak buradan yayınlayacağız.
Elimde ham görüntüleri bile yok full hd çekim olduğu için bekleyeeğiz hep beraber
selamlar
ender
Anladim .. Her kategoride güzel HD kayıtlar olacak demekki bu çok iyi...Yönetim, bu görüntülerin detaylı bir özetini DVD gibi bir yöntemle tabiiki bedeli karşılığı kargo ile isteyen üyelere göndermeyi düşünmezmi acaba .. hem derneğe gelir olur hemde biz keyifle izleyeceğimiz değerli bir arşive sahip olurduk .. ::smiley: :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Anladim .. Her kategoride güzel HD kayıtlar olacak demekki bu çok iyi...Yönetim, bu görüntülerin detaylı bir özetini DVD gibi bir yöntemle tabiiki bedeli karşılığı kargo ile isteyen üyelere göndermeyi düşünmezmi acaba .. hem derneğe gelir olur hemde biz keyifle izleyeceğimiz değerli bir arşive sahip olurduk .. ::smiley: :smiley:

Ertuğrul abicim ; muhtemel can alıcı noktaları forum da yayınlayacağız ; Tamamı ile ilgili görüntüleri izlemeden bir şey söylemek çok zor; çok uzun saatler çekim yapıldı; oldukça da pahalı bir yöntem biliyorsunuz; önce görüntüler gelsin izleyelim sizin bu önerinizi de yönetimdeki diğer arkadaşlarla paylaşarak; görüşlerini alıp sizlerle de paylaşabilirim.
Şimdi dört gözle montajlanan görüntüleri ve toplam kaç saat çıkacağını bekliyoruz. En kısa zamanda herkesi bilgilendireceğiz.

İstanbul'dan Selamlar
Ender

endy' Alıntı:
Ertuğrul abicim ; muhtemel can alıcı noktaları forum da yayınlayacağız ; Tamamı ile ilgili görüntüleri izlemeden bir şey söylemek çok zor; çok uzun saatler çekim yapıldı; oldukça da pahalı bir yöntem biliyorsunuz; önce görüntüler gelsin izleyelim sizin bu önerinizi de yönetimdeki diğer arkadaşlarla paylaşarak; görüşlerini alıp sizlerle de paylaşabilirim.
Şimdi dört gözle montajlanan görüntüleri ve toplam kaç saat çıkacağını bekliyoruz. En kısa zamanda herkesi bilgilendireceğiz.
İstanbul'dan Selamlar
Ender
Teşekkürler yakın ve çabuk ilginiz için :smiley:
Bizimki Nacizane sadece sesli düşünmek .. yönetim olarak sizlerin en uygun çözümü bulup uygulayacağınızdan kendi adıma eminim ...
Kayseri'den Selamlar Kolaylıklar .... ;D

Off_Road' Alıntı:
Orhan hocam .. böyle sağlık sorunlarıyla uğraştığınız sıkıntılı bir dönemde bile vakit ayırıp bizlerle bu görselleri paylaştığınız için çok teşekkürler ... umarım kızınızın son durumları dahada iyidir ..

daha iyiyiz hocam, videolar istediğim gibi olmadı, malum durumdan dolayı ama bizim kız bir toparlasın, güzel video fotolara kavuşacağız, siteye pek giremiyorum ,maşallah iyi gidiyorsunuz haftaya sizlere daha sık katılacağım inşallah,selamlar

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
daha iyiyiz hocam, videolar istediğim gibi olmadı, malum durumdan dolayı ama bizim kız bir toparlasın, güzel video fotolara kavuşacağız, siteye pek giremiyorum ,maşallah iyi gidiyorsunuz haftaya sizlere daha sık katılacağım inşallah,selamlar
sevindim ... aman sağlıklar yerinde olsunda ... görselleri bir şekilde.. bir zaman .. yani herzaman alırız ....
selamlar ..

endy' Alıntı:
Ertuğrul Abicim;

Helikopter görüntüleri montajlanıyor 1 hafta içinde elimize ulaşacak buradan yayınlayacağız.

Elimde ham görüntüleri bile yok full hd çekim olduğu için bekleyeeğiz hep beraber
selamlar
ender

Kameramanları parkura ben götürdüğüm halde hangi kanal veya gazete oldugunu sormadım,eğer bir televizyon kanalı ise bana hangisi olduğunu bildirebilirmisiniz

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.

Adnan ağabey neredesin.? Yemek fotoğraflarını bekliyoruz.
:smiley:

Murat ben fotoğrafları erkenden gönderdim biraz önceki sayfalara git. ;) :-* :'(

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Kameramanları parkura ben götürdüğüm halde hangi kanal veya gazete oldugunu sormadım,eğer bir televizyon kanalı ise bana hangisi olduğunu bildirebilirmisiniz
Orhan hocam, götürdüğünüz ekip benimle röportaj yapmayı teklif ederken beni çok ünlü birisi yapmayı garanti eden ( haliyle benimde kabul ettiğim ;D ) ekip ise YABAN TV'den olduklarını söylemişlerdi ... Yönetici arkadaşlardan birisi ise festival görsellerinin Yaban TV de yayınlanacağı gün saati vb bilgilerini bu forumda bilahare ilan edeceklerini söylemişti ... :D
Gazeteci olan bayan arkadaş ise Zaman gazetesi grubundan olduğunu ve bu etkinlikle ilgili alıntıları aksiyon dergisinde yayınlıyacaklarını söyledi...

muzafferYILDIRIM' Alıntı:
Boloff çok çalıştı organizasyona yetiştirmek için yapmadıkları bi dokuz taklaları kaldı bürokrasiyi aşabilmek için,seneye o dokuz taklayı Boloff la birlikte atarız inşallah. ;D
ufak tefek gecikmeler ve aksaklıklar tuzu biberi, çokta güzel oldu EMEĞİ GEÇENLERE Teşekkür ederim.
Pardon kavun güzelde,derenin içinde korkmuş bidaha yalnız bırakmayınız kavunları dağ başında mutlaka yanında bir büyüğü olsun, korkmasın garip. ::smiley:

saygılarımla.

Muzaffer bey iyi akşamlar kampa katkılarınızdan dolayı ayrıca teşekkürler 2008 de şenol'la beraber yedigöllerdeydik sezon açılışında giderken bize gece vakti yem bırakmıştınız . ;) Yalnız kavunun yanında bir büyük olsun derken içine su koyunca kendini bırakıp beyazlayan şeymi ? :D

..

IMG_1172.jpg

IMGP5186_resize.jpg

IMGP5193_resize.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri