2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,352

Aslında yaşadığım yerden ve evimden memnunum. Ama uzun zamandır Karagedik'te çalışıyorum. Bir değişiklik iyi olabilir...

Belki bir kez daha karavanda tam zamanlı yaşamı deneyebilirim. Çünkü kiraya verdiğim paralara acıyorum bazen. Oysa ben karavanımda mutlu olabiliyorum. Eğer bir ilçede görev yaparsam kiralar nispeten daha uygun. Hem ev tutup hem de karavanımı uygun bir işletmeye konuşlandırıp hibrit bir yaşam tarzı geliştirebilirim.

Asbalık güzel bir yer. Eğer tayinim Beypazarı'ya çıkarsa Asbalık'ta uzun süreli yaşam deneyebilirim. Bu yer ilçe merkezine 10 km uzaklıkta.

Asbalık'ın olduğu Kırbaşı yolunda günlük alış veriş yapılabilecek marketler var. 10 km lik yol gerekirse her gün bile yapılabilir. Burada önemli olan tuvalet, duş ve çamaşır makinesi gibi olanakların Asbalık'ta sağlanıp sağlanamayacağı konusu...

Ben karavanımın her istediğimde kamp yapabileceğim bir yerde hazır halde durmasını seviyorum. Eğer bütçem bunu karşılamaya yeterse yeniden karavanımı bir yere konuşlandırırım.

ASBALIK ile uzun süreli karavan koymak için birtakım görüşmeler yaptım. Bazı olanaklar istedim. Yaparlarsa karavanımı koyacağım.

Kendime bir çekme karavan daha edinmeye karar verdim. İkinci el ilanlara bakınıyorum. Yeni karavan benimkinin aynısı da olabilir. Bir de süper mini sayılacak başka bir karavan daha alacağım. Süper mini karavanımla bol bol gezebilirim. Diğerleri kampta sabit duracak.

Podium'dayım... Buradaki kocaman Köfteci Yusuf kapanmış, yerinde Kebapçı Amca var. Kebapçı Amca'ya geldik. Mercimek Çorbacığı, üstüne köfte...

Otoparktan çıkarken taksinin birisine yan kapıyı sürttük. Tamponda çizik var. 4000 istedi taksinin kredi kartından çektik. Hiç tutanak tutmadan devam ettik. Güçlü'nün sol ön kapı sarı sarı çizikler ve ezik oldu küçücük ama çok bir şey değil. Yaptırmadım çünkü komple boyatacağım arabayı yakınlarda...

Önümüzdeki dönemde Güçlü ile gezmeye tozmaya devam edeceğiz inşallah. Motokaravan alırsam bunu Güçlü'yü elden çıkarmadan yapmaya çalışacağım.

SON KONULAR - FORUM