2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,084
Derneğime Camping Card İnternational ücretim olan 1500TL'yi yatırdım. Kartımı bekliyorum. Altınkamp'ta indirim fırsatı var bu kartın.

15 ve 16 Şubat'ta derneğimin ASBALIK Beypazarı etkinliğine katılmaya karar verdim. Bu tarihlerde kampta olacağım inşallah...

Ben derneğe de ücret yatırayım bir faydam dokunsun hiç değilse diye bu kartı da aldım. İndirimi kullanabilir miyim? O bile daha şimdiden belli değil. Ama FİCC'nin kartı olan bu kart cüzdanımda şık duruyor doğrusu. Daha önce bazı yıllarda bu kartı almış cüzdanıma koymuştum. 2025'te de nasip olacak herhalde cüzdanda camping card international ile dolaşmak...

Hava böyle soğuk olursa kamp zor olur. Belki de bu durumda gitmemek daha iyi olur. Kamp tarihi yaklaşsın da yeniden durumumu değerlendireceğim...

Güçlü için yeni yastık kılıfları sipariş ettim. Eskisini yıkamaya almıştım. Sık sık yastık kılıfını yıkar temizlerim. Çarşafı da keza öyle...

Son derece onurlu ve delikanlı yaşamıma devam ediyorum. Halen canım her istediğinde dostlarımla kampa gidiyorum. Paşa gönlüm nasıl isterse gezip eğleniyorum.

SON KONULAR - FORUM