2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,924
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 198,295

Evceezimde Nohutum pişti, Pilavım da yavaş yavaş oluyor. Allah'a şükürler olsun kimselere muhtaç değilim. Küçük de olsa benim olan helal olan kazancımla yaşayıp gidiyorum çok şükür. Karavanla gezmeye uzaklara gidemiyorum ama her istediğimde çevremde yapabileceğim bir doğa keyfi var. Yakınları gezmek de güzel bir şey. İnsan ille uzağa gidip çok para harcaması gerekmiyor... İnsan evinde de olsa evinde huzurluysa her şey iyidir. İlle çok para, pahalı karavanlar şart değil arkadaşlar...

Pahalı bir karavanım olmadı ama ben de onurlu ve güzel yaşadım hayatımı. Arkama dönüp bakmama gerek yok. Çünkü orada bıraktığım her şey çok güzeldi. Ben kampçı dostlarıma dost olan bir insanım. Başımı öne eğeceğim hiçbir durumum olayım yok hayatta...

Yine Stephen KİNG okuma zamanı. Çocukluğumdan beridir KİNG romanları okurum. Pek severim kendisini. Tarzını. Sadece dedektif katil konularına girdiği romanları pek sevmedim. Kim bulduysa onundur kitabı ve o kitabın üçlemesini hepsini okudum ama çok beğendiğimi söyleyemem bence King, gizemli ve korku romanları yazmaya devam etmeli. Dedektifçilik oynamayı bırakmalı. O tarzın zaten çok iyi yazarları var.