Bugün sabah erkenden uyanıp yola çıktım. Eskişehir Yolundaki Taymek'e kadar gittim. Orada kahvaltımı yaptım. Sonra canım yola çıkmak istemedi. Evimi özledim birden. Oradan Gerisin geriye evime döndüm. Yapacak bir şey yok. Canım gezmek istemiyor...
Bazen de şartlar uygun olduğu halde insanın bir yere gidesi gelmiyor. Evde oturup Şakir Paşa Ailesi'nin üçüncü bölümü izleniyor, Sıcacık bir çay demleniyor. İşte bu sömestrde zaman evde böyle geçiyor...
Disney+'tan izlediğim Şakir Paşa Ailesi'nin üçüncü bölümünün yarısındayım. Birçok diziler, radyolar bu tatilde ön planda, Şu sıralar pek okumuyorum doğrusu, Televizyona sardım.
Afyonfest'i de iptal ettiler, Ben bu kararı doğru bir karar olarak düşünüyorum. Kimsenin konserde eğlenecek hali kalmadı. Ben zaten herhalde katılmayacaktım. Ama belli de olmaz benim işlerim...
İkinci dönem başında hastaneden rapor alıp düz memurluğa geçmeye çalışacağım. Artık öğrenciler ve stres beni çok yıpratıyor. Daha rahat bir ortamda çalışmak istiyorum. Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler...