2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,480
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,717
Ben bir öğretmenim. İşimi yapıyor, hayatımı kazanıyorum. Kazandığımı kampçılık da yaparak harcıyorum. Kendi gücümü aşan bir şey hiç yapmadım. Karavanım bir yerde durur. Ben gider keyfimi geçerim.

Bugün inşallah ev internetim de bağlanacak... Dünyaya açılan pencerem. Gariban bir öğretmenin eğlencesi. Animelerimi izleyebilirim artık. Death Note izleyebilirim. Ayrıca başöğretmenlik videoları izleyeceğim.

Hayırlısıyla bu cuma eşyam gelip de yerleşirsem çok güzel olacak. Şimdilik evde idareten kalıyorum. Yine de evimde kalmak Kahramankazan'a gidip gelmekten daha iyi oldu. Kahramankazan'a giden yol köy yolu ve çok sayıda kasis var. Basıp gidemiyorsun. Yol epiy zaman tutuyor böyle olunca...

Şu sıralar taşınma, abonelik işleri ile uğraşıyorum. İşlerin çoğu halloldu diyebilirim. Bugün ev internetim de bağlandı. Bir şey daha çözülmüş oldu. Evim çok geniş bakalım kışın iyi ısınacak mı? Göreceğiz. Ev kuzeye baktığından bu konuda endişelerim var...

Evimi Ayaş'tan tutmam bana epiy yol masrafından kar ettirecek gibi görünüyor. İnşallah yeni evimde mutlu olurum. İnternetim var. Ben bir internet gezginiyim. Gezenleri internetten takip ediyorum.