2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,433
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,886

Netflix ve benzerlerini TV'de izlemeye başladıktan sonra evde dizi film keyfinin de manası değişti. İyi ki Google Chromecast cihaza geçmişim diyorum. Hepi topu 2000TL ye bir Dünya eğlence geldi evime...

Kampçı Kamyonetim Güçlü'de bir akü şarj cihazı şu anda bulundurmuyorum. Eksilen Akünün doldurulması tamamen Şarj Dinamosu yoluyla yapılıyor...

Tabii'deki Rumi dizisini iyi ki izlemişim. Güzel dizi. Konya'da yüksek tahsilini tamamlamış birisi olarak Mevlana'nın hikayesini anlatan bu yapımı izlemek bana bir şeyler kattı doğrusu. Aynı zamanda Mesnevi'nin bir özeti olabilecek Mesnevi'den seçmeler kitabını da okumaya devam ediyorum.

Çok uzun yıllardır, Yaklaşık 25 yıldır bu yollarda kampçılık yapıyorum. Özgürce kampçılık yapmaya devam ediyorum ve edeceğim...

Dışarı çıkıp biraz yürüdüm. Dönüşte apt. Önünde bankta oturdum biraz... Hiçbir yere gidesim yok. Evim evim güzel evim...

Bugün 24 Kasım'da hediye edilen Termosum ve termos kupamı Güçlü'ye koydum. Termos Kupam arabadaki bardaklık yerine tam oturdu. Çok güzel oldu. Artık arabada kamp malzemeleri dışında bir de termos kupam var.

SON KONULAR - FORUM