KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1000Kitap sitesi okuyan insanlar için geliştirilmiş bir sosyal site. Aşağıdaki linkten benim kitaplığıma ulaşabilir. Okuduklarıma bakabilirsiniz. Ayrıca incelemeler bölümünde kitaplar hakkındaki fikirlerimi okuyabilirsiniz de...
Bu fotoğraf Güçlü ile katıldığım bir etkinlikte çekildi. Güçlü bir kamp destek aracıdır. Ben bazen de çadır severim ve canım çadır istediğinde çadır da kurabiliyorum.
hocam sizin aracin ikinci el fiyatlari ile 13m³ ya da 15m³ panelvan fiyatlarini hic karsilastirdiniz mi? eger 15m³ bir panelvan a gecerseniz yakitta yaklasik 1.5 lt bir artis olur ama motokarvavana da gecmis olursunuz. hem kamp araci hem gunluk kullanirsiniz. bence bir dusunun. arac sinifi yine kamyonet , sigorta ayni . 100 km de 1.5 lt yakit fazlaligi karsiliginda 15m³ alan kazanacaksiniz , cekme karavan icin ceki demiri ilavesi de mumkun
hocam sizin aracin ikinci el fiyatlari ile 13m³ ya da 15m³ panelvan fiyatlarini hic karsilastirdiniz mi? eger 15m³ bir panelvan a gecerseniz yakitta yaklasik 1.5 lt bir artis olur ama motokarvavana da gecmis olursunuz. hem kamp araci hem gunluk kullanirsiniz. bence bir dusunun. arac sinifi yine kamyonet , sigorta ayni . 100 km de 1.5 lt yakit fazlaligi karsiliginda 15m³ alan kazanacaksiniz , cekme karavan icin ceki demiri ilavesi de mumkun
Ayaş yollarında kervanın mı var? Beni öldürmeye fermanın mı var? Dedim.
Önümüzdeki birkaç yıl muhtemel bulunmak istediğim kenti AYAŞ olarak seçtim.
Ve tercihimi bu doğrultuda tamamladım arkadaşlar... Hayırlı Uğurlu Olsun inşallah,
Hayırlısıysa olsun AYAŞ...
Yarın Güçlü'mü Beypazarı istikametine sürüp, Ayaş'ı bir yakından göreyim diyorum. Uzun zaman oldu Beypazarı kurusu yiyemedik. Bir haftasonu kampı yapar dönerim.
Bu da güzel bir yoldaştı zamanında. Dağ şeytanı demiştim ona Demirci'nin dağlarında gezer dururdu. Çadır benim kendime ait ikinci çadırım. Geniş ve rahat bir çadırdı. Bu yıllarda henüz iki kişiydik ve kamplarımız inanılmaz keyifli olurdu. Her sene diğer yazı iple çekerdim.