Bursa'da önce Ata Karavanpark'a uğradım. Güzel bir karavanpark ama bu sıcaklarda orada Güneş altında kalasım gelmedi. Bu tatil de otel tatili yapalım dedik. Mudanya'ya geldik. Ata Karavanpark'ı belki Şubat tatilinde tekrar deneriz.
Güçlü'de sıcaklar için bir çaremiz yok. Bir şemsiye almıştım ama kullanmak daha nasip olmadı. Güçlü çok yönlü kullandığım bir araç. Özellikle kışın haftasonu kampı için Güçlü çok iyi iş çıkartıyor. Ama bu sıcaklarda gölgelik yeri olmayan kamplarda hiç işim olmaz.
Mudanya'da sahilde dolgu alanı otoparkında güzel karavanlar var. Benim ilgimi çekiyorlar. Ama klimalı otelde kalmak yine de daha iyi ve güzel. Otele verecek param olduğu sürece otelde kalmak iyi. Karavanım olmasa da keyifle tatilimi yapıyorum. Benim pahalı bir karavanım olmadı. Ben bir fakir ama gururlu Türk kampçısıyım.
Harika bir kitap. Mistik bir hikaye, Hoş bir anlatım. Kesinlikle ustalık eseri bir romandı bence. Çok güzel bir kitap hala etkisindeyim. Bana bu kitabı tavsiye eden sevgili kampçı dostuma çok teşekkür ederim.
İstediğim gibi yaşadım, Dilediğim gibi oldum. İftira eden namert adamlardan hiç korkum yok. Bana böyle de bir şey yapamadılar. Özgürlüğümü yaşamaya devam ediyorum.