2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,180

Sonra üzerine sıcak su ekliyoruz ve tuzunu ayarlıyoruz. Kaynayan bu suya tavuk bagetlerini salıp güzelce yaklaşık 40-50dk kaynatıyoruz daha sonra da yemeğin bulgurunu ekleyip 15dk daha pişiriyoruz efendim yemeğimiz hazır. Afiyet şeker bal olsun...

Ben bir arkadaşlık ve dostluk yıldızıyım. Gökyüzünde parıldıyorum. Bana kötü şeyler iftira edenler benim parlaklığımı söndüremedi. İnadına daha da fazla parıldıyorum.

Mountainhead filmini izledim. TV ile vakit geçirmek için bayram tatili iyi bir zaman...

Genelde kitapları sevsem de, Sinema filmlerini de severim.

Geçen gün sinemaya bile gittim.

Şimdilerde insan izleyemeyeceği kadar filme ve imkana sahip. Hepsi internet sayesinde...

Ben de Netflix üyesiyim. Bir de Max var.

Her zaman da insanın canı kamp veya karavan çekmiyor. Canım evde olmak istiyorsa evde olurum. Canım kamp yapmak isterse kamp orada. Gider kampımı yaparım. Bende her şey basit ve net.

B u Kitabı Çalın isimli Murat GÜLSOY kitabı KOBO'dan satın alındı ve okunacaklara eklendi. Hiç okunacak sıkıntısı çekmiyorum. O kadar çok okumalığım var ki zaten okumaya bile zaman yetmiyor. Bu durum benim Dünyamı zenginleştiriyor... Okumayı çok seviyorum...