2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,051
Sabah karavanımda uyandım akabinde Kahve, tuvalet faslı, Güzel bir kaşarlı yumurta yaptım. Sonrasonda toparlanıp Güçlü ile yola çıktım. Şimdi Gölbaşı'ya evime vardım. Biramı yudumluyorum, JOYTÜRK ROCK eşliğinde...

Özgür kampçı gezgin Yücel'im.
Hayatı özgürce yaşıyorum.
Bu iki gün karavanımda özgürce keyif çattım.
Şimdi yarın öbür gün okul var yine...
Sonra yine Haftasonu tatili denilen harika buluş var.
İşte hayat böyle geçiyor...

Hayat isterse çiçeklerle gelsin,
İsterse vursun geçsin...
En bilindik yalanlarından,
Bir yalan seçsin gelsin...
Ben buradayım gardım sağlam....

İnsanları gerçekten sevdim ve onlara değer verdim. Ben böyleyim. Harbi karavancıyım. Yalan yere dostluk yapmam. Dostluklarım benim tarafımda sağlamdır.

Ben birine dostum dersem o adam artık ölene kadar benim dostumdur.

Çok fazla dostum olmadığı bir gerçek. Gerçek dostlarım benim yüreğimin güzelliğini bilirler ve hakkımda söylenen şeylere aldırmazlar.

Cinsel tercihim konusunda bir iftiraya uğradıktan sonra kamp düzenleme işlerini bıraktım. Karavanımı bir kampa parkettim ve boş zamanlarımda oraya gidip karavan keyfimi yapıyorum.

Kendi kabuğuma çekildim de denebilir. Kendi kampım dışındaki kamplara da artık pek gitmiyorum.

Bu hayat benim ve onu istediğim gibi yaşama hakkına sahibim. Ama ortada gerçekten hiçbir şey olduğu yok. Kötü niyetli bir dedikodu dalgası geldi geçti. Bununla bana hiçbir şey yapamadılar. (Yapamazlar da)

Kampçılığa yararlı olduğunu düşündüğüm etkinliklerime dernek çatısı altındaki bazı etkinliklere katılarak devam ediyorum. Benim kampçı dostlarımla birlikteliklerim bundan sonra ya dernek çatısı altındaki etkinliklerde olur veya kendi kaldığım kamp yerinde kalan dostlarımla ilişkilerim ve muhabbetlerim tarzında olur. Her ne şekilde olursa olsun somut fiili bir davranışım bir hatam yokken insanlar, bu yaptıkları dedikodu pisliklerini yaparak bana hiçbir şey yapamadılar ve yapamazlar arkadaşlar. İnsanları karalamak bu kadar ucuz değil.

Kendimi sadece şerit değiştirmiş ve kendi istediği şeride geçmiş bir karavancı olarak görüyorum. Bir lider olmaktan çoktan vazgeçtim. Bu iş bana göre değilmiş. Yeterli tanınamadığım ortamlarda fikirlerimi paylaşmak başımı ağrıttı biraz. Kimseyle bir şey paylaşmak zorunda değilim. İstediğim gibi özgür yaşadığım bu hayat benim tercihim.

Benim asıl sevdiğim karavanımda vakit geçirmek ve kamp yapmaktır. Bunu yapabildiğim her yerde ben mutluyum. İlle gezip durmama gerek yok. Gerekli hallerde bazı özel etkinlikler için Güçlü ile gezmeye de devam edeceğim. Ama biraz daha sakin bir kamp hayatı yaşamak istiyorum. Bunun için Kazan'da bir fırsat önüme çıktı. Ben de değerlendirdim. Bunun beni mutlu etmesini diliyorum.

Tekrar söylüyorum arkadaşlar nasıl bir insan ve nasıl bir erkek olacağım konusunda seçim sadece bana aittir. Bu konuda kimsenin ne bir söz hakkı olur, ne söyleyebileceği bir şey olur. Hayatımı her nasıl yaşamak isityorsam öyle özgürce yaşamak benim bir insan olarak hakkımdır arkadaşlar.

Ben bazı derneklere üyeyim ve bu derneklerde bu işi uzun süre yapmış dostlar var. Benim kampçılıkla ilgili düşüncelerim zaten çoğunluğun da düşündüğü ve paylaştığı fikirler. Kısaca ben hepimiz kampçıyız ve dostuz teması üzerinde duruyorum. Bu fikirde marjinal olan hiçbir yan ve yön yok. Hepimiz kamp yapıyoruz o halde hepimiz birer kampçı olarak bir dostuz. Benim fikrim ve düşüncem basitçe böyle anlatılabilir.

Ben yaşadığım çirkin dedikodu tecrübesine rağmen insanlarla dost olmayı bırakmadım. Halen benimle dost olan herkesin kampçı dostu olan Yücel Hoca'yım ben.

Turtim yapay adasına çıkmayı öğrenmiş. Dinleniyor.

Turti benim ev arkadaşım. Laf aramızda kendisi de evini yanında taşımayı tercih edenlerden.

Bu nedenle belki de o benim en yakın kampçıdostum.

Turtimi gezmeye götürmüyorum. Tatillerde özel bakım yapılıyor kendisine...

Çok şükür residansın kat hizmetleri sorumlusu Hatice hanım uzun tatillerde Turti ile ilgileniyor sağolsun.

Turtim kurutulmuş böcek gibi birşeyler yiyor ama hiç itiraz etmez.

O güzel bir dosttur benim için. Evimde olmasını seviyorum.

Gençliğimde karavan yapma sevdasının dehlizlerinde kaybolmuştum bir ara...
Şimdi karavanla keyif yapma mutluluğuna eriştim...
Bir daha böyle bir serüvene girmem.
Motokaravanım eğer 2037'de ben ve bu firma yaşarsa,
SALY olacak.

Motokaravan diyorum ama son karavanımı Çekme Karavan olarak da düşünebilirim.

Ben Alkovenli büyük bir karavan istiyorum. Ama bunun yerine geniş ve rahat bir Çekme Karavan da tercih edebilirim belki.

Yine de bir son karavanım olacaktır inşallah. O zaman kadar aynen var olanları kullanmaya devam diyorum...

Hala çıkarılmamış bir yeşil pasaport hakkım var. Yurtdışına şu aralar çıkmayı düşünmüyorum ama emeklilikte epiy işime yarar belki de...
Yeri gelmişken söyleyeyim benim karavancılıkta bir büyük projem şimdilik yok. Yani Avrupa Turu gibi bir hedefim şu anda yok. Benim hedefim kampıma gidip kurufasulyemi pişirip kitaplarımı okuyup mutlu olmak...
Basit şeylerle mutlu olabilen bir insanım ben...

SON KONULAR - FORUM