Taşınma işlemi tamam. Artık sürekli Karagedik'liyiz... Yıllardır oturduğum mahalleden koptum. Komşularım beni çok sevdiklerini söylediler. Bu gökkubbe altında hoş bir sada bırakmak için uygun şeyler yaptım. Ve hayatımı iyi bir insan olarak yaşamaya çalıştım. Umarım bunu herkes de takdir eder. Şimdi yeni bir hayat başlıyor. Bozkır'ın ortasında bir öğretmencik. Yaşamaya ve mücadeleye devam...
Taşınma işlemi tamam. Artık sürekli Karagedik'liyiz... Yıllardır oturduğum mahalleden koptum. Komşularım beni çok sevdiklerini söylediler. Bu gökkubbe altında hoş bir sada bırakmak için uygun şeyler yaptım. Ve hayatımı iyi bir insan olarak yaşamaya çalıştım. Umarım bunu herkes de takdir eder. Şimdi yeni bir hayat başlıyor. Bozkır'ın ortasında bir öğretmencik. Yaşamaya ve mücadeleye devam...
Traşımı oldum, Banyomu yaptım. Şimdi Filtre Kahve demlendiriyorum kendime... Bunların hepsini köydeki lojmanımda yapıyorum. Burada zaten her imkanım vardı. Şimdi artık Yenimahalle'deki ev yok. Sadece lojmandayım. Mutluyum çünkü daha rahat geçineceğim kira vermeden. Zaten benden istediği kirayı veremezdim de...
Karavanımda kitap okumayı severim. Kitaplarımı KOBO Nia okuyucumdan okurum. Böylece her yere bolca kitap götürebiliyorum. Ulaşan ve karavanım haftasonları beni mutlu etmeye yetiyorlar. Ama bir gün Motokaravanım da olacak inşallah...