2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,303
Bugün 5. Sınıf öğrencilerimizi trafik eğitimine gönderdik. Minyatür yollarda araba sürmüşler. Bu tip öğrenmeler yaparak yaşayarak olunca en iyi sonuçları veriyor...

Etiketler

Artık birçok zamanımı karavanımda geçireceğim. Bazı zorlukları olacak elbet. Ama ruhum mutlu olacak. Çünkü ben çok özel bir karavanseverim. Ben bunu hak ettiğimi düşünüyorum.

Taşınma işlemi tamam. Artık sürekli Karagedik'liyiz... Yıllardır oturduğum mahalleden koptum. Komşularım beni çok sevdiklerini söylediler. Bu gökkubbe altında hoş bir sada bırakmak için uygun şeyler yaptım. Ve hayatımı iyi bir insan olarak yaşamaya çalıştım. Umarım bunu herkes de takdir eder. Şimdi yeni bir hayat başlıyor. Bozkır'ın ortasında bir öğretmencik. Yaşamaya ve mücadeleye devam...

Hayırlı olsun yeni eviniz her işte bir hayır vardır
Sağolun Salih Bey... Umarım hayırlısı böyledir. Kimsede vicdan kalmamış. Malesef Para her şey olmuş. Ev sahibi benim arttırdığım rakamı beğenmedi, İstediği yüzde üç yüz zammı da ben yapamazdım. Neyse ki lojmanım var. Yoksa başka evler de en az on binden başlıyor...

SON KONULAR - FORUM