2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 156,817

Etiketler
Sucuklu yumurtamı pişirdim ve yedim. Bulaşıkları lavaboda yıkadım. Bugün de karnım doydu çok şükür. Rızkımı veren hüdadır, kula minnet eylemem. Hayatımda kimseden de bir şeyini istemişliğim yoktur. Kendi kendine geçinip giden küçük maaşlı bir memurumdur.

Kiminden eksik, kiminden fazlayım. Kim hesapladı beni, kim kategorize etti? Neden öldürdüler içimdeki sevgiyi? Ne istediler benden?

Trafik ve İlkyardım haftası 1-7 Mayıs. Kutlu olsun.

Herkes ilkyardım kursu alabilse keşke... Gerçekten ilkyardım önemli bir konu. Yanlış yapılırsa yarar yerine zarar da verilebilir insanlara...

Yücel hocam merhaba. Yarın Ankara'da bir fuar açılıyor. Gezenbilirde konu açılmamış. Haberiniz vardır sanırım

Ankara 3. Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı​

Tarih: 2 May 2024 Perşembe-5 May 2024 Pazar

Merhaba,

Ben konu ile ilgili fuarları pek takip etmem. Bunlar da insanlarda ihtiyaç yaratıp paralarını almanın bir aracı. Benim minik güzel karavanım bana yeter şimdilik.

Zaten gelecekte motokaravana geçeceğim inşallah.

Kampçı iyi olan herkese dosttur. Bu dostluğun milliyeti, cinsiyeti yoktur. Herkesle dost herkesle arkadaş bu ömür gelir geçer... Bu işin iyisi ve doğrusu budur.

SON KONULAR - FORUM