2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,284
Aslında... Tuvalet gerektiren etkinliklere çekme karavanı da götürebiliriz sahi. Yılda en fazla birkaç etkinliğe katılabiliriz belki de... Yaza denk gelenlerde çekmeyi kullanabiliriz.

Etiketler
Sonuçta karavan çekerken kamp malzemeleri bu sefer araçta gereksiz bir yer işgal ediyor. Aslında en güzeli her yere full donanım karavanla gitmek. Ancak onunla da yollar bitmiyor. Ankara her yere çok uzak... Mecburen özellikle haftasonu etkinliklerinde çekmeyi götürmüyorum.

Karavanı çekmek meşakatli ama gittiğin yerde rahat edersin. Hele uzun süreli gezilerde karavan çekmek hala da çok mantıklı bence...

Sandaletlerim geldi ama komşuma teslim etmişler. Bu nedenle bir göremedim yeni papalarımı. Bundan sonra bir sandalet arabada kolay giy çıkar olsun diye bulunduracağım.
Bazen köyden bazen de Ankara'dan geziye çıkabiliyorum kamp sandaletlerimi her zaman giymem daha kolay olur böylece... Bir anda karar verilen gezilerim eskiden daha çok olurdu artık yaşlanıyorum. olsun bee! Napalım. Bulacağız yine yaşamanın bir yolunu...

SON KONULAR - FORUM