2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,778
Bugün okul çıkışı Güçlü'ye atlayıp Gölbaşı'na yeni airfryerimi teslim almaya gittim. Gitmişken kendime bira da aldım. Şimdi lojnanımda yuvarlıyorum biramı ohh! Sefam Olsun. Airfryer'imi denemek için patetes koydum pişiyor şimdi bakalım güzel pişirecek mi? Hiç yağsız koydum.

Etiketler
Kitapyurdu teslimatlarım için kendime Gölbaşı'da adres de buldum. Artık kitaplarım Gölbaşındaki bir yere gelecek.

6 Şubat depremlerinde canlarını kaybeden veya geride kalıp zorluklar çeken herkesi anıyorum. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, Kalanlara sabır diliyorum. Acımız büyük...

Burada kampçı dostlarım var diye yazıyorum ama herhalde benim hiç dostum yok. Bana kimse yazmıyor. Kendi kendime konuşuyorum.

Özgürce yaşıyorum hayatımı... Beni sevmeyen, dışlayan hakir görenlere inat... Ben herkese dost olmak için elimden geleni yaptım.

Bugün az bir şey izleyebildim. Yarın edebilirsem devam edeceğim. Bir miktar dönembaşı işim vardı. Yapmak zorunda olduğum o yüzden filmi yarım bıraktım bu akşamlık...