2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,735

Etiketler

Petlas 155 ebattaki C tipi lastikler için 2500TL fiyat verdi. Ama benim orjinal lastiklerim 175 ebatında. Firmada bu ölçü C tipi lastik yokmuş.

SECURİTY lastiklerini alabileceğim bir internet sitesi veya BAYİİ bilen var mı? Güney karavan tedarik etmezse bu lastiklerden bulamıyorum malesef.

Yabancı WEB sayfası bu. Ama yerli tedarikçi herhalde yok. Bu karavan lastiklerinden almak istiyorum karavanıma.

Security AW414 Ne bulunmaz hint kumaşıymış ama... Araştırmaya devam... İnternetten Pek sonuç alamadık. Jantlı olarak var o da bize yaramıyor...

Şubat tatili gezime kampçı kamyonetim Güçlü ile çıkmayı düşünüyorum. Dolayısıyla çekme karavanın lastikleri bekleyebilir. Acelesi yok.

Kampçı karavanım Güçlü, Kamp yerleri gibi imkanı olan yerler sayesinde bana epiy güzel bir kamp deneyimi yaşatabiliyor. Elbette Çekme Karavan gidilen yerde daha konforlu oluyor ama onu da yollarda arkanda taşımak bir eziyete dönüşebiliyor. Yollar bitmek bilmiyor bazen Çekme Karavanla. Ama dediğim gibi gidilen yerde sunduğu imkanlar da ona göre...

Aslında Şubat tatili gibi uzunca bir geziye çekme karavanla çıkmaya değer. Ama ben bu gezimde biraz çok yer gezeyim diye düşündüm. O yüzden Çekmeyle çıkmayacağım.

Bugün canım bir yere gitmek istemiyor. Dışarıda kahvaltıyı ettim. Markete uğrayıp eve döndüm. Evdeyim. Hava epiy serin.

SON KONULAR - FORUM