2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,044
Bugün kamp ve etkinlik aracı Güçlü'nün egzos emisyon testini yaptırdık. 250TL tuttu. Parayı verdik, uygunluğumuzu aldık. İşlem tamam.

Etiketler
Bugün biraz bu forum günlüğümü başından itibaren okudum. Sevgili kampçı dostlarımla bu satırlarda yaşamı paylaşmışım. Çok da güzel olmuş. Baştan itibaren okuması pek keyifli bir günlük çıkmış gibi ortaya...

Ayrıca bu satırlarda defalarca özel hayatımı istediğim gibi yaşayabileceğimi, Kimsenin hayatıma ve bireysel özgürlüklerime müdahale edemeyeceğini yazmışım.
Vee Dünya'ya özgür bir insan olduğumu yeterince haykırmışım bence. Anlamak istemeyenlerin bayaa bir kalın kafalı olduklarını ortaya koymak gerek.
Şehir Magandaları. Bana hiçbir şey yapamadılar.

Bugün evdeydim. Bir ara çıkıp kendime bira aldım. Biralarımı afiyetle yuvarladım. Güzel bir gün. İnternette takılıp JOYFM dinlemece...

İyi akşamlar kampçı dostlarım. Sıkıntıda, darda da olsanız asla bir gün geniş ve ferah zamanınızın da geleceği konusundaki ümidinizi hiç kaybetmeyin...

SON KONULAR - FORUM