2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,044

Etiketler
Bugün çok History Channel izledim. İçim dışım Hitler oldu. Sonra Radyo 3 ü açtım. Harika Blues parçalar çalıyor yine. Radyo 3 büyük buluş. Şimdi son hazırlıklarıma bakacağım. Yarın bir yolculuk yapacağız. Güçlü ile yola çıkıyoruz. Biraz tatil, biraz deniz havası iyi gelecektir umuyorum.
2 Şubat'ta Afyon Karavanfest'te olacağız. Yani tatilden sonra Pazar günü eve dönmeyi düşünüyorum. Sonra tekrar yola çıkacağım 2 Şubatta. Planım böyle...

Otelde History ve Discovery yok. TRT Belgesel, Trt Müzik, TRT2 ve NTV izleyeceğiz. Her gün deniz kenarında yürüyüş yapacağız. Ayrıca tatil nedeniyle her gün EFES kampanyamıza başlayabiliriz. Deniz manzarasıyla EFES harika gidiyor. Ahh marka ismi vermiyorduk ama olmuyor ki arkadaş...

Bir de baktım ki dolaptaki muzlu pudinglerimin son günüymüş. (Toz değil hazır olup kutulu olanlardan) Boşa gideceğine mideme gitsin. Di mi ama?

Afyona giderken yanına akü şarj aleti al. Ora çok soğuk geçen bir resim paylaşmışlardı kar vardı. Vebasto akünu bitirir.

SON KONULAR - FORUM