2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,287

Etiketler

Yine avrupalı güzel karavanlar gelmiş komşuluğuma. Paranız çoksa çok güzel karavancılık yaparsınız. Paranız yoksa sizi ezerler.

Bugün karavanıma gittim ancak içerisi 36.9 dereceydi ben de biramı içip eve geri döndüm. Çok şükür evim serin. Klimayı kullanıyorum içerisi 22 dereceye ayarlıyorum. Çok konforlu ohh!...

Arkamdan sırt gıybeti yapan şerefsizlerle de bana hiçbir halt yapamadılar. Her zaman için özgür oldum ve özgürce yaşadım hayatımı...

Bugün sıcak nedeni ile karavanımda kalmadan döndüm gerisin geriye. Çünkü karavan çok sıcaktı. Bu sıcaklık geceye kadar geçmezdi. Artık klimalı ve daha büyük bir karavan almayı düşünebilirim belki de...

Steam'den Destiny 2 indirmece... Bir deneyelim bakalım. Değişik bir tür ama. Belki severim. Ara sıra değişiklik iyi oluyor oyun Dünyasında...

Bugün Güçlü ile ilaçlarımı yazdırmaya doktora gittim. Karagedik'te doktor olması güzel ama eczane için yine de Gölbaşı'ya gitmek gerekiyor...